Gerard Pique rahat durmadı! Shakira sonrası takım arkadaşının kız kardeşiyle görüntülendi

Gerard Pique ile Shakira arasında uzun süredir devam eden aşk aldatma iddialarının ardından sona ermişti. Dünyaca ünlü çiftin ayrılık sürecinde skandal iddialar ortaya atıldı. Gerard Pique'nin takım arkadaşı Gavi'nin annesiyle birlikte olduğu öne sürülmüş ancak bu iddialar karşılıksız kalmıştı. İspanyol futbolcu, Barcelona'dan bir diğer takım arkadaşının kız kardeşiyle görüntülendi.

Barcelona'nın yıldızı Gerard Pique ile dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın aşkı kısa bir süre önce sona erdi. Dünyaca ünlü çiftin ilişkisinin bitmesinde aldatma iddiaları ve ihanet skandalı gündeme gelmişti. Gerard Pique son olarak Barcelona'dan takım arkadaşının kız kardeşiyle görüntülendi.

DÜNYA KUPASI'NDA TANIŞTILAR

Gerard Pique ile Shakira'nın 12 yıllık büyük aşkı, 2010 Dünya Kupası'nda başladı. İspanya'nın kupayı kazandığı organizasyonda, resmi şarkıyı Shakira seslendirmişti. Gerard Pique ve Shakira arasındaki büyük aşk, 2010 Dünya Kupası'nda başladıktan sonra büyük ses getirdi.

AYRILIKTAN DÖNDÜLER

İspanyol futbolcu ile Kolombiyalı güzel şarkıcı arasındaki aşk 2017'de sona erme noktasına geldi. Shakira, 2019'da The Guardian'a verdiği röportajda ayrılık noktasına geldikleri dönem hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Shakira verdiği röportajda, "Pozitifliğimi yitirmiştim. Karamsardım. Çekilmez bir insan olmuştum artık. Gerard en kötü yüzümü gördü" diye konuşmuştu.

"O BİR ZAVALLI"

Gerard Pique ile Shakira arasındaki dev aşk 2022'de Shakira'nın bir podcast kanalına konuk olmasının ardından bitme noktasına geldiğinin sinyallerini verdi. Mart ayında açıklamalarda bulunan Kolombiyalı güzel, "Kocam, erkek arkadaşım, bebek baba, ona ne demek istersen, o bir zavallı, çünkü maalesef ki o beni çok uzun süre beklemek zorunda. Evet, bazen beni beklemekten sıkılıyor ve bıkıyor, çünkü Kolombiya saati Katalonya saati ile aynı değil. Pique, zihnini dakik olarak yapılandırmış, ancak benimkisi tamamen farklı" demişti.

ALDATMA İDDİALARI

Shakira ile Gerard Pique arasındaki büyük aşk kısa bir süre önce sona erdi. El Periodico'da yer alan haberde; Gerard Pique'nin Shakira'yı aldattığı ve dünyaca ünlü şarkıcının bunu yakaladığı belirtilmişti. Gerard Pique ve Shakira'nın bunun üzerine evlerini ayırma kararı aldığı vurgulanmıştı.

Gerard Pique'nin Barcelona'dan takım arkadaşı Gavi'nin annesiyle birlikte olduğu iddiaları öne sürülmüştü. İspanyol basını bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını duyurmuştu. Gerard Pique'nin Shakira'yı bir organizasyon firmasının müdürüyle aldattığı öne sürülmüştü.

GİZEMLİ SARIŞINLA GÖRÜNTÜLENDİ

Shakira'dan ayrılan Gerard Pique kısa süre önce gittiği bir etkinlikte bir kadınla görüntülenmişti. Barcelona'nın yıldızının beyaz bere takan bir kadınla yan yana olması ve samimi görüntüler vermesi yeni bir aşkın doğduğunun sinyallerini vermişti.

FERRAN TORRES'İN KIZ KARDEŞİYLE BİRLİKTE

Pique bu kez de takım arkadaşı Ferran Torres'in kız kardeşiyle görüntülenerek dikkatleri üzerine çekti. Girona'daki bir festivalde fotoğrafları çekilen yıldız futbolcunun yanındaki kadının, Ferran Torres'in kız kardeşi Clara Torres olduğu anlaşıldı.

SHAKİRA'YA İKİ ŞART KOŞTU

Gerard Pique'den ayrılan Shakira'nın İspanyol futbolcudan olan çocuklarıyla birlikte ABD'ye taşınmayı planladığı belirtilmişti. Gerard Pique'nin çocuklarının ABD'ye taşınması için Shakira'ya iki şart sunduğu aktarılmıştı. İspanyol futbolcunun çocuklarını görmek istediği zaman Shakira'dan uçuşlarda birinci sınıf uçak bileti talep ettiği kaydedilmişti. Yıldız oyuncunun aynı zamanda, Kolombiyalı güzelden kendisine borçlu olduğu 400 bin dolarlık parayı ödemesini istediği belirtilmişti.