River Side Hotel’de karantinada kalmakta olan iki kişinin kaçtığı yönünde çıkan haberler River Side Otel’den Sorumlu Bürokrat  Çevre Dairesi Müdürü Osman Çağkan, çıkan haberler üzerine polis eşliğinde kontroller yapıldı ve eksik tespit edilmedi dedi.

POLİS EŞLİĞİNDE KONTROLLER YAPILDI

River Side Otel’den Sorumlu Bürokrat  Çevre Koruma Dairesi Müdürü Osman Çağkan Kanal T Habere yaptığı açıklamada “bugün sosyal medyada yayılan haber üzerine odalar tek tek aranmış, cevap vermeyen odalara polis eşliğinde gidilmiş, her hangi bir eksiklik tespit edilmemiştir. Tüm çocuklar odalarındadır. Sosyal medyada yayılan haber yalandır ve gerçeği yansıtmamaktadır. Bu tür haberler polis güçlerini ve bizleri gereksiz işler ile uğraşmak zorunda bırakıyor. Lütfen bu konuda daha dikkatli ve hassas olalım.” dedi.

 “ŞU AN OTELDE HER HANGİ BİR SAĞLIK PROBLEMİ YAŞANMAMIŞTIR”

Çağkan, “şu an otelde her hangi bir sağlık problemi yaşanmamıştır. Bir çocuğumuzun dün ateşi yükseldi. Tedbir amaçlı karantina için hastaneye kaldırıldı. Yapılan testler sonucunda neticeler çıkacaktır. Umut ediyoruz ki sağlık açısından bir sıkıntısı yoktur” ifadelerini kullandı.

İNTERNET ÇEKİLMEYEN ODA BUGÜN KALMAYACAK

Çağkan, “internet bağlantısı sağlanamayan birkaç odanın da bugün problemi giderilecektir. Böylece sıkıntı kalmayacaktır” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim