Tatar gençlerle buluştu: Gelecek yolumuzu gençlerle çizeceğiz

UBP Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Ersin Tatar, gençlerle biraraya gelerek güncel konular ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi ile ilgili sorularını yanıtladı.

Gençler Tatar'a Kıbrıs Konusu, Maraş Açılımı, pandemi ekonomi ve gençlerin sorunları ile ilgili sorular yöneltti.

Günümüz gençliğinin sosyal medya ve iletişim kanallarını ne kadar iyi kullandıklarını, sosyal medyadan ve çeşirli platformlardan takip ettiğini belirten Tatar, " Gençlerimiz iyi bir gelecek istiyor. Onlarla empati yaparak, onların beklentilerini bizim öngörülerimize örtüştürerek, müreffeh bir gelecek yaratabiliriz. Gençleri, rutin mesajlarla değil, Cumhurbaşkanlığı Mekanizmasına da katarak, geleceğe birlikte yön vereceğiz" dedi.

Tatar, Cumhurbaşkanlığına seçilir seçilmez BM ve AB'ye resmi görüşlerimizi ileteceğiz. Gerekirse Mevcut süreçte de devam edilir ama kimse bizi alternaatfsiz bırakamaz. Kimse bizi 50yıl sasha masada tutsak edemez. Alternatiflerimiz hazırdır. Egemen eşitlik temelinde bir geleceği kurmak mümkündür" diye konuştu

Mavi Vatan dedikleri unsurun Kıbrıs Türk Halkı için de önemli bir gelecek teşkil ettiğine işaret eden Tatar, " Gençlerimize söylüyorum. Doğu Akdenizdeki yeni bir gelecek şekilleniyor. Anavatan Türkiye ile birlikte bu gelecekte istiyorsak, doğru hamleler, doğru stratejilerle her almak bizlerin de hakkıdır" şeklinde konuştu.