Sahnede baygınlık geçiren İzel'den açıklama

İzel Çelik Ercan, Poll Production organizasyonuyla önceki akşam Babadağ Teleferik 1200 Metre Sahnesi’nde hayranlarıyla buluştu. Konserin son 10 dakikasında sahnede bir anda fenalaşan İzel'in yardımına, Çelik ve Ercan Saatçi koştu.

 Sahnede baygınlık geçiren İzel sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.Bir döneme damga vuran İzel – Çelik – Ercan üçlüsü 31 yıl sonra yeniden bir araya gelerek bir konser serisine başladı.
Grubun önceki gün gerçekleşen Fethiye Babadağ’daki konserinde korku dolu anlar yaşandı. Konserin sonlarına doğru bir anda fenalaşıp baygınlık geçiren İzel’in görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı.
'İKİ TANE KAHRAMANIM VARDI'

Ünlü şarkıcı konserin ardından sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Instagram hesabından açıklama yapan İzel, ”Küçük bir aksilik yaşadık. Babadağ’da 1200 metre zirveye çıktık. Oranın heyecanını yaşarken yemek yemeyi unuttum. Benim hipoglisemim olduğu için ara ara bir şeyler atıştırmam gerekiyor. Maalesef bu atıştırmayı yapmadığım için sahnede ufak tansiyon ve şeker düşmesi yaşadım. Ama iki tane kahramanım vardı Çelik ve Ercan, müdahaleler yapıldı. Çok teşekkür ediyorum tüm sevenlerime.” şeklinde konuştu.