Yıllardır acısı dinmedi

Feci kazada hayatını kaybeden 17 yaşındaki İlayda Öztürk’ün babası Salih Öztürk, kızını kaybetmesinin ardından büyük bir bunalıma girdi ve bir daha çıkamadı. “Ben o günden beridir yaşamıyorum” diyen baba Öztürk, yıllardır her gününü mezarlıkta kızının yanı başında geçiriyor

Girne-Değirmenlik Dağ yolunda 29 Kasım 2016 tarihinde meydana gelen feci trafik kazasının izleri, yıllar geçmesine rağmen halen silinmedi. Feci kazada hayatını kaybedenlerle birlikte ailelerinin hayatları da karardı.

Feci kazada hayatını kaybeden 17 yaşındaki İlayda Öztürk’ün babası Salih Öztürk, kızını kaybetmesinin ardından büyük bir bunalıma girdi ve bir daha çıkamadı. “Ben o günden beridir yaşamıyorum” diyen baba Öztürk, yıllardır her gününü mezarlıkta kızının yanı başında geçiriyor. Psikolojisi bozulan ve işini de kaybeden Salih Öztürk’ün ciddi maddi zorluk içerisinde olduğu ve geceleri de mezarlıkta kızının yanında uyuduğu öğrenildi. GIYNIK Gazetesi’ne ulaşan Öztürk’ün bazı yakınları devletin acılı babaya sahip çıkması ve psikolojik tedavi altına alınması gerektiğini ifade etti.

Kaynak Gıynık Gazetesi