İbo Show'da Cem Yılmaz ve Zafer Algöz, Yıldız Tilbe şarkısı söyledi! İbrahim Tatlıses'in sözleri dikkat çekti

Star TV'de ekrana getirilen 9 Ocak akşamı yayınlanan İbo Show'a Cem Yılmaz, Zafer Algöz ve MFÖ konuk oldu. Müzik şöleni ve kahkaha tufanının yaşandığı İbo Show'da Cem Yılmaz ve Zafer Algöz Yıldız Tilbe'nin 'Kop Gel Günahlarından' adlı şarkıyı seslendirdi. İbrahim Tatlıses'in Yıldız Tilbe için söyledikleri 'Zeytin dalı uzatıyor' şeklinde yorumlandı.

İbo Show efsanesi yıllar sonra kaldığı yerden devam ederken 9 Ocak akşamı yayınlanan bölümüne Cem Yılmaz, Zafer Algöz ve MFÖ konuk oldu. İzleyenleri ekran başına kilitleyen bölümde Cem Yılmaz esprileri ile geceye damga vurdu.

Cem Yılmaz, A.R.O.G filminin setinde sürekli 'Kop Gel Günahlarından' şarkısını dinlediklerini söyledi. Yılmaz, ve Algöz daha 'Kop Gel Günahlarından' isimli şarkıyı seslendirdi.

Şarkının bitmesinin ardından İbrahim Tatlıses, "Bu şarkı Yıldız Tilbe'nin. Güzel bir şarkı. 'Kop gel günahlarından' şarkısı için "Yıldız'a 'okuyabilir miyim?' dedim. 'Oku!' dedi. Sonra şarkı yeniden patladı. Yıldız da yazmış. Severiz. Deli-meli ama olsun, o bizim canımız' sözleri dikkat çekti.

YILDIZ TİLBE VE İBRAHİM TATLISES ARASINDA NE OLMUŞTU?

İbo Show'a yıllar önce konuk olan İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe arasında büyük bir tartışma yaşanmıştı. Tatlıses'in 'bi beni dövüyorlar, gel beni kurtar, dedin, ben de geldim seni o p.......lerin elinden aldım' sözlerinin ardından Yıldız Tilbe küslüğü başlamıştı.