İrem Derici: 10 yıldır küfür ediyorum!

Şarkıcı İrem Derici, önceki gün Nişantaşı’nda bir kafedeydi. Bu saatten sonra karakterinin değişmeyeceğini söyleyen Derici, "Beğenmeyen kapatır, sayfayı ya da kanalı" açıklamasında bulundu.

Hakkında çıkan "Emre Aslan’la aşk yaşadığı" haberlerini önce “Böyle bir konuyla alakalı ben değil belki beraber konuşuruz” diyerek yalanlamayan İrem Derici, bu kez oyuncuyla arkadaş olduklarını söyledi ve suçu basına kesti.

“Yazıp çiziyorsunuz kendi kendinize” diyen Derici, durumun yanlış anlaşıldığını ve clubhouse’ta eğlendiklerini belirterek, “Arkadaşız diyorum lütfen bunu 40 kere söyletmeyin. Güldük, oynadık bizim komiğimize gitti clubhouse’ta bir aydır” açıklamasında bulundu.

10 YILDIR BU BÖYLE

Geçtiğimiz günlerde kendisine hatırını soran basın mensuplarına yaptığı ‘Domuz gibiyim’ çıkışıyla dikkat çeken Derici, "Domuz gibiyim diye yazmışsınız. Artık bilmiyor musunuz ya, bu benim tavrım. 10 yıldır bu kadın argo konuşuyor, küfür ediyor. Bu böyle yani" ifadelerini kullandI.

Ünlü şarkıcı, "Eleştirenlere de argo diyeceğim sonra onu da döndür döndür başlık yap. Bir şey demiyorum. Bu saatten sonra karakter değişmez, niye değiştireyim ki? Beğenmeyen kapatır, sayfayı ya da kanalı, kapatır geçer” şeklinde konuştu.

Aşk hayatıyla ilgili sorular üzerine “Ne yapacaksınız benim kimi sevdiğimi?” diyen Derici, geçen yıl kimseye duyurmadan gizlice aşk yaşadığını anlattı.

'ALTI AY KİMSENİN HABERİ OLMADI'

Şarkıcı, "Ben gizli tuttum mu tutarım, ruhunuz duymadı, geçen sene altı ay güzel ilişki yaşadım, kimsenin haberi olmadı. Söylemem gerektiği yerde söylerim bir şey olunca. Dünyada benim aşk meşk hayatımdan daha önemli şeyler var” dedi.

TAKINTILI HAYRAN AÇIKLAMASI

İrem Derici ayrıca iki yıl önce mahkemelik olduğu takıntılı hayranıyla ilgili soruya, “Ses seda yok, herkes dersini aldı. Sınırlar zorlanınca sinirleri bozuluyor insanın. Şimdi güvenlikli bir yerde oturuyorum” yanıtını verdi.

Editör: TE Bilisim