Ahmet Kural ameliyat oldu! Ünlü oyuncunun sağlık durumu nasıl

Osteoid ostemeoma kemik tümörü rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olan Ahmet Kural'ın sağlık durumu merak ediliyor. İşte ünlü oyuncunun sağlık durumu...

Oyuncu Ahmet Kural, mahkemeye de taşınan şarkıcı Sıla Gençoğlu ile olaylı ayrılığından sonra avukat Çağla Gizem Çelik'le yeni bir aşka yelken açmıştı. Sıla, Ahmet Kural'dan ayrıldıktan sonra şef Hazer Amani ile Ocak 2020'de nikah masasına oturmuştu. Ancak 40 yaşındaki şarkıcının evliliği uzun sürmedi. Sıla, şuan İlker Kaleli ile aşk yaşıyor.

'UĞURU KAÇMASIN'

Kural, avukat nişanlısı Çağla Gizem Çelik'le evlilik tarihi sorulunca, "İnşallah en kısa zamanda duyacaksınız. Uğuru kaçmasın diye söylemek istemiyorum. Yakında müjdemi vereceğim" diye konuşmuştu.

BEŞ SAAT SÜREN AMELİYAT

Ahmet Kural, önceki gün Çağlayan’daki özel bir hastanede ameliyat oldu. Bir süredir rahatsız olan oyuncu, beş saat süren osteoid osteoma kemik tümörü ameliyatı için masaya yattı.

İŞTE SAĞLIK DURUMU

Operasyondan sonra durumunun iyi olduğu öğrenilen Kural’ın, normal odaya alındığı öğrenildi. Oyuncunun belinden alınan tümörün, iyi ya da kötü huylu olduğu ise ilerleyen günlerde belli olacak.

OSTEOİD OSTEOMA KEMİK TÜMÖRÜ NEDİR?

Osteoid osteoma kemiğin iyi huylu tümörüdür ve iyi huylu kemik tümörlerinin %10’unu oluşturur. Çocukluk yaş grubunda daha sık görülür. Erkeklerde kadınlara oranla 2-3 kat daha fazla görülür. Genellikle uzun kemikleri tutar (kaval kemiği, uyluk kemiği, kol kemikleri). Diğer kemiklerde de nadir olarak görülmesi mümkündür.

13 YILLIK DAVADA GELİŞME

Öte yandan Ahmet Kural'ın 13 yıl önce 'kullanılması yasaklı madde bulundurmak' suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırılarak denetim kararı verilen davası, geçtiğimiz aylarda denetim kararını ihlal etmesi nedeniyle yeniden ele alındı.

Kural hakkında beş yıl süreyle denetimli serbestlik tedbiri verildi. Ancak denetimli serbestlik süresi bitmeden hakkında hapis cezası kararı verilip kesinleşmesi nedeniyle 2009'daki davası yeniden ele alındı.

SILA GENÇOĞLU İLE MAHKEMELİK OLDU

29 Ekim 2018'de meydana gelen olayda; şarkıcı Sıla Gençoğlu, o dönem sevgilisi olan Ahmet Kural'ın Zekeriyaköy'deki evinde 'darp', 'tehdit' ve 'hakaret'e uğradığını belirtmişti. 14 Temmuz 2021'de yerel mahkeme, 39 yaşındaki oyuncuya üç ayrı suçtan ceza vermişti. Karar üzerine Sıla'nın avukatı, "Geç de olsa adalet tecelli etmiştir. Kesinleşen karar ve hukuki süreç ile birlikte, müvekkilin haklılığı net bir şekilde ortaya çıkmıştır" açıklamasını yapmıştı.