Aleyna Tilki iki büklüm: Yıkılmadım, ayaktayım!

Başrolünde yer aldığı 'İşte Bu Benim Masalım' dizisi setinde kas spazmı geçiren Aleyna Tilki, önceki gün Nişantaşı’nda bir kliniğe girerken görüntülendi.

'Survivor 2020' şampiyonu Cemal Can Canseven ile başrolü paylaştığı dizi ile oyunculuğa da adım atan Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün Instagram hesabından ‘doktora gidiyorum’ mesajını paylaşınca endişe yaratmıştı.

Takipçilerinden gelen mesajların üzerine açıklama yapan 20 yaşındaki şarkıcı, "Sette kas spazmı geçirdim. Bütün vücudum kitlendi ve en sonunda yürüyemez hale geldim. Sanırım yanlış bir hareket yaptım ya da çok çalışmaktan dolayı belki de vücudum kasıldı. Bugün daha iyiyim. Güzel bir tedaviden geçtim. Hareket edebiliyor, yürüyebiliyorum. Bir gün sonra çok çok daha iyi olacağım. Beni merak etmeyin" ifadelerini kullanmıştı.

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; tetkik yaptırmak için Nişantaşı'nda bir kliniğe gelen ve şoförünün yardımıyla otomobilinden inip yürüyen Aleyna Tilki'nin, iki büklüm hali ve adım atarken zorlanması dikkatlerden kaçmadı.

“Çok ayakta kalamıyorum” diyen ünlü şarkıcı, “İki tane kan tahlili yaptırmam lazım, tüm vücudum kasıldı. Kan değerlerimde de bir şey var, sadece kaslarda değil. Buradan fizik tedaviye gideceğim, yaşlı gibi kambur yürüyorum” şeklinde konuştu.

Çok çalıştığını ancak bu durumun hırs değil, çalışma aşkıyla alakalı olduğunu ifade eden Aleyna, “Yıkılmadım, ayaktayım. Sette aktif 12 saat çalışıp bir de stüdyoya gidip orada çalışıyorum. Bu hafta İngilizce klibimi çekeceğim. Onun için de uğraşıyorum ama bu hırs değil, çalışma aşkı” sözlerini kullandı.

Editör: TE Bilisim