Geçen yıl kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden Alişan, bir süre çalışmaya ara vermişti. Ünlü türkücü, kaporasını alıp iptal ettiği konserde kendisinin yerine sahne alacak meslektaşının "Konserden önce paramı verin!" tepkisiyle karşılaştığını açıklamıştı. Bu kişinin İzzet Yıldızhan olduğu ortaya çıkmıştı. Alişan, konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Alişan önceki gün Etiler Akmerkez’de oğlu Burak ve yeğenleri ile birlikte görüntülendi. Karne tatili sonrası Burak, Eyşan ve Ceylan'a hediye alan ünlü şarkıcı, gazetecilerle de sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Alişan’ın oğlu Burak bir anda gazetecilerin mikrofonlara Tan’ın 'Yalan' adlı şarkısını söylemeye başladı. Ünlü sanatçı da "Tan'dan daha güzel söylüyor." diyerek yakın arkadaşına takıldı.

Oyunculuğa tekrar dönmek istemediğini söyleyen Alişan “Bizin zamanımızda çalışma şartları böyle değildi. Şimdi şartlar bayağı zor ben şu an şarkıcılık ve program sunuculuğu ile devam ediyorum. Eşim Buse yakın zamanda bir proje ile ekranlara dönecek" dedi.

Öte yandan Alişan, dostu İzzet Yıldızhan ile arasının açık olduğu yönündeki sorulara “Arkadaşlar artık polemik falan istemiyorum, bıktım bu konulardan gerçekten" diyerek cevaplamak istemedi.

Ünlü türkücü, daha sonra muhabirlerin “İzzet Bey mekanın sizinle anlaştığını bilmediğini söylemişti" sözlerini hatırlatması üzerine, "Külah varsa ona anlatsın" diye konuştu.