İbrahim Tatlıses şimdi de torunuyla mahkemelik oldu

Babasının akıl sağlığından şüphe ettiğini söyleyen Ahmet Tatlıses, vasi atanması için dava açtı İbrahim Tatlıses ile oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerilim büyüyor. İbrahim Tatlıses, bir süredir küs olduğu oğlu Ahmet Tatlıses’in bu kez de oğluyla davalık oldu. Torunu Mert Tatlıses’le evi yüzünden mahkemelik oldu.

Oğlu Ahmet Tatlıses ile sık sık mal- mülk meselesi için birbirlerine giren İbrahim Tatlıses'ten yeni bir hamle daha geldi.

Babasının akıl sağlığından şüphe ettiğini söyleyen Ahmet Tatlıses, açtığı davayla İbrahim Tatlıses'in mallarına şerh koydurmuştu.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ve büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasında gerilim bitmek bilmiyor.

İbrahim Tatlıses, Sarıyer Oyak Sitesi’ndeki dairesini rızası dışında 5 yıldır haksız şekilde işgal ettiği iddiasıyla Ahmet Tatlıses'in oğlu, yani torunu Mert Tatlıses’e dava açtı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açılan davada İbrahim Tatlıses’in avukatı Yağız Karadenizli, "Müvekkil, sağlığına kavuşmasının ardından İzmir’e yerleşmiştir."

"Bu süreçte de bu taşınmazın torunu Mert Tatlıses tarafından işgal edildiğinden habersizdir. Kızı Dilan Çıtak Tatlıses’in bu evde oturmasını arzu etmiştir."

Ancak evin Mert Tatlıses tarafından işgal edildiğini öğrenmiştir" dedi.

Davanın ilk duruşmasında mahkeme, ecrimisil (haksız işgal) bedelinin hesaplanması için dairede keşif yapılmasına karar verdi.