Elif Ece Uzun: Beş aylık bebeğimi düşürdüm!

İkiz çocuklarının babası Mehmet Tuş tarafından şiddete uğradığını iddia eden ve bu nedenle eşiyle mahkemelik olan manken Elif Ece Uzun, son iki yılının çok kötü geçtiğini söyledi.

Son dönemde 'eşinden şiddet gördüğü' iddiası ve 'boşanma' haberleri ile gündeme gelen model Elif Ece Uzun, magazinbox.com'a verdiği röportajda yaşadığı zor günleri anlattı.

"BABAMI COVID 19’DAN KAYBETTİM" 

"Babamı Covid-19’dan kaybettim. Çok travmatik bir yılın hamileliğime denk gelmesinden dolayı evden hiç çıkmadım. Umarım bir an önce bu salgın sona erer ve benim gibi kimsenin canından can gitmez, sevdiklerini bu hastalığa kurban vermez. Hepimiz birbirimiz düşünerek hareket edip önlemlere uymak zorundayız, bugün bana yarın size" dedi.

"KIZLARIM DOĞDUĞUNDA AĞLADIM" 

"Kızlarım 29 Eylül 2020’de dünyaya geldiler. 'Ben bu anı hak edecek ne yaptım Allah’ım, bana bu kadar muazzam bir hediye verdin' diyerek ağladım sadece. Tarif etmeye kalksam kelimeler yetmez. Allah isteyen herkese nasip etsin."

"ALİN ÇOK SAKİN VERA ÇABUK SIKILIYOR" 

"Alin; çok sakin, müthiş meraklı, olgun, sabırlı, sürekli gülüyor. Vera; çabuk sıkılıyor, hareketli, meraklı, nazlı, biraz inatçı, o da hep gülüyor."

"VERA’NIN İSMİNİ RÜYAMDA GÖRDÜM" 

"Vera’nın ismini rüyamda gördüm, 'ismi bu' dedim. Doktor, ilk ultrasonda 'bir kız, bir erkek' demişti. Hz. Ali’ye olan sevgimden dolayı Ali ismini istiyordum ama kız olduğunu farkedince 'Alin' dedim. Vera; kainat, alem, takva ve güzel ahlak sahibi demek. Alin; ulu, kibar, asil, parıldayan ve aydınlık demek..."

"Hamileliğimin 7'nci ayımda kızlar farklı yumurta ikizi ve ayrı keselerdeydi. Ali’nin kesesinde sorun çıkınca, Vera'nın kesesine giriyor, orada beslenemeyince kanala giriyor. Bu nedenle acil doğuma girdik. Alin beslenemediği için çok küçüktü, Ali isminden türettiğimiz için 'güçlü olsun, çabuk büyüsün' dedim ve o ismi verdim. Şimdi aynılar çok şükür, düzeldi."

"İKİZLERDEN ÖNCE BEŞ AYLIK BEBEĞİMİ DÜŞÜRDÜM" 

"Son iki yılım çok zor geçti. Kızlardan önce beş aylık bebeğimi düşürdüm. Babam malum ve daha bir sürü talihsizlik. Şimdi bakıyorum 'ne kadar güçlüsün Elif, aferin sana' diyorum. Kızlar ışık oldu bana. Bin katı güzel her şey, çok şanslı hissediyorum şu an. Doğa bana çok iyi gelir, müzik, kitap okumak, sessizlik..."

"UYUŞTURUCU KULLANIP BENİ DÖVÜYOR" 

İş insanı Mehmet Tuş ile 1.5 yıl önce evlenen ve altı ay önce ikiz bebeklerini kucağına alan manken Elif Ece Uzun, eşinin uyuşturucu kullandığını ve kendisinden şiddet gördüğünü söylemiş ve uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

Elif Ece Uzun, uzaklaştırma kararının ardından 'evlilik birliğinin temelinden sarsılması' gerekçesiyle çekişmeli boşanma davası açmıştı. Sonra da şiddetin devam ettiğini ileri sürerek, ‘zorlama hapsi’ talebinde bulunmuştu.

"YERDE SÜRÜKLEDİ, TOKAT ATTI" 

Eşinin korunma kararına rağmen ailesiyle birlikte Sakarya’ya yanına geldiğini belirten model, "Barışalım diye yalvardı, affettim. Aracımız seyir halindeyken boşanma davası nedeniyle tartışmaya başladık. 'O.. seni mahvedeceğim. Çocuklarımı alacağım. Sana vesikalık çıkaracağım’ diyerek hakaretlerde bulundu. Yakıt aldığımız esnada saçımdan tutarak yere attı, yerde sürükledi, tokat attı" demişti.

ÜÇ GÜN ZORLAMA HAPSİ! 

Mahkeme, Mehmet Tuş’un tedbir süresi sona ermeden Elif Ece Uzun’a yönelik tehdit ve hakaretlerinin devam ettiği gerekçesiyle üç günlük zorlama hapsine çarptırılmasına karar vermişti.