Bahar Candan'a öldüresiye dayak. Seveni sevmeyeni ayağa kalktı

Geçtiğimiz günlerde şiddette uğrayan Bahar Candan’ın ablası Nihal Candan, kardeşini darbeden kişiyi tanımadıklarını söylemişti. Yüzünden yaralanan Bahar Candan’ın erkek arkadaşı tarafından darp edildiği öne sürüldü. Söz konusu olayın ardından Twitter'dan #BaharCandanYalnızDeğildir etiketiyle genç kadına çok sayıda destek geldi.

İşte Benim Stilim' yarışmasıyla tanınan ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Bahar Candan, hastanelik oldu. Ablası Nihal Candan, Söylemezsem Olmaz programında kardeşinin saldırıya uğradığını açıkladı. Programa telefonla bağlanan Nihal Candan "İstanbul'dayken aldım haberi. Şu an durumu iyi yüzüne dikiş atıldı. Yanağına dikiş atıldı. Doktor kesici bir şey olduğunu söyledi. Bahar yumrukla olduğunu söylemişti ama yumrukla olunabilecek bir şey değilmiş. Konu yargıda, bizzat takipçisi olacağım." diye konuştu.

Bahar Candan'ın Uludağ’da katıldığı bir partide “Seni ve tipini beğenmiyorum” diyen bir adam tarafından darp edildiği öne sürülmüştü. Gündeme gelen iddiaya göre ise Bahar Candan erkek arkadaşı Murat D. Tarafından kıskançlık sebebiyle darp edildi. 

İddiaya göre; Bahar Candan'ın geçen çarşamba akşamı, lobide biriyle konuşması üzerine Murat D, "Neden başkasıyla konuşuyor, selam veriyorsun?" diyerek, tepki gösterdi. İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdüğü, tartışma sırasında Murat D. elindeki cep telefonuyla Bahar Candan'ın yüzüne vurdu. Odadan gelen kavga seslerini duyan otel çalışanları durumu jandarma ekiplerine ihbar etti. Murat D., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Söz konusu olayın ardından Twitter'dan #BaharCandanYalnızDeğildir etiketiyle genç kadın için çok sayıda destek mesajı atıldı.

BAHAR CANDAN KİMDİR? 

Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul’da doğdu. İşte Benim Stilim ile tanınan ablası Nihal Candan gibi o da aynı yarışmada adını duyurdu. Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan'ın ortanca kızı olan Bahar Candan, lisansına hukuk bölümünde devam ediyor.

Yürüyüşü, konuşma şekli ve tavırlarıyla eleştirilen Bahar Candan, sosyal medya üzerinden yaptığı iddialı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Her yaptığı olay olan Bahar Candan, "Dondurma Gibisin" isimli şarkısına çektiği klibin ardından "Dom Pérignon" adlı parçasına çektiği kliple konuşulmuştu.

Editör: TE Bilisim