Rihanna'nın bebeğinin adı sonunda ortaya çıktı

Rapçi sevgilisi A$AP Rocky’yle birlikte ikinci bebeklerini bekleyen Rihanna, mayıs ayında kucağına aldığı bebeğinin adını bir türlü açıklamamıştı. Dünyaca ünlü yıldızın bebeğinin ismi ortaya sonunda ortaya çıktı.

Rapçi ASAP Rocky ile yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan ve gerçek adı Robyn Rihanna Fenty olan Rihanna, geçtiğimiz yıl ilk bebeğini beklediğinin müjdesini vermişti. 13 Mayıs 2022'de doğum yapan şarkıcı, erkek bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almıştı.

'KÜÇÜK ASAP' 

Hamilelik sürecinde tarzıyla çok konuşulan Rihanna, sır gibi sakladığı oğlunun yüzünü önceki aylarda ilk kez paylaşmıştı. Rihanna ve ASAP Rocky'nin bebeğini görenler; "Küçük ASAP yapmışlar" ve "Babasının kopyası" gibi yorumlarda bulunmuştu.

İKİNCİ BEBEĞİNE HAMİLE

İKİNCİ BEBEĞİNE HAMİLE 

Barbadoslu şarkıcı, 12 Şubat'ta ise Super Bowl devre arasındaki performansında hayranlarını şoke eden haberi vererek; ikinci çocuğuna hamile olduğunu duyurmuştu.

SEVİMLİ POZLARI GELDİ

SEVİMLİ POZLARI GELDİ 

Grammy ödüllü şarkıcı, geçtiğimiz ay ise sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta annesiyle birlikte Oscar'a gidemeyeceği için üzülen oğlunun birkaç sevimli fotoğrafını yayınlamıştı. Ünlü isim, paylaşımın açıklamasına da; "Oğlum Oscar'a kendisinin değil de kardeşinin gideceğini öğrendiğinde..." diye yazmıştı.

DOĞUM BELGESİNE ULAŞTILAR

DOĞUM BELGESİNE ULAŞTILAR 

Bebeğinin fotoğraflarını artık sık sık sosyal medya hesabında paylaşan yıldız oğlunun adını sır gibi saklamasına rağmen, İngiliz gazetesi Daily Mail; ünlü çiftin bebeğinin doğum belgesine ulaştı.

ASAP Rocky ve Rihanna'nın oğlunun adının, RZA Athelston Mayers olduğu ortaya çıktı.

35 yaşındaki şarkıcı, oğlunun ismi için ise ünlü hip hop efsanesi Wu-Tang Clan gurubunun üyelerinden rapçi RZA'dan ilham aldığı iddia edildi. 

Rihanna, geçtiğimiz yıl Wu-Tang Clan yazılı kıyafetlerle görüntülenmişti.