Dünyaca ünlü aktör Brad Pitt, son birkaç gündür önemli rollerinden birini üstlendiği "Bullet Train" adlı filmin tanıtımı için Almanya'nın başkenti Berlin'de bulunuyor.

ETEK GİYDİ!

Genellikle bu tarz etkinliklerde takım elbise ve smokin giyip papyon takan Pitt, bu kez kıyafet tercihiyle etkinlikteki tüm dikkatleri üzerine çekti.

KAHVERENGİ VE PEMBE UYUMU

Yönetmenliğini David Leitch'in üstlendiği "Bullet Train"in galasında Oscar ödüllü oyuncunun kırmızı halıya çıkmasını bekleyen hayranları ve basın mensupları, Pitt'in görünmesiyle büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Brad Pitt, etkinlik için kahverengi bir etek ve aynı renk bir ceket giymeyi tercih etti. Pitt, ayrıca kombinini pembe bir gömlek ve siyah botlarıyla tamamladı.

BACAKLARINDAKİ DÖVMELER GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

58 yaşındaki aktör, kırmızı halıda yürürken giydiği kıyafeti sayesinde bacaklarındaki dövmelerini de gözler önüne serdi.

"YÜZ KÖRLÜĞÜ HASTALI VAR" DEMİŞTİ

Brad Pitt, geçtiğimiz haftalarda ise sağlığına dair bir ayrıntıyı yeniden gündeme getirmişti. GQ Dergisi'ne konuşan Pitt, genellikle doğuştan gelen ve beynin bir bölgesindeki bir eksikliğin neden olduğu "prosopagnozi" (yüz körlüğü) hastalığına sahip olduğunu söylemişti.

Daha önce de benzer iddiasını tekrarlayan Pitt, resmi olarak kendisine teşhis konulmadığını ama gösterdiği bütün belirtilerin "prosopagnozi" hastası olduğunu doğruladığını ileri sürmüştü.

BENCİL OLDUĞUMU SANIYORLAR"

Brad Pitt, gördüğü ve tanıştığı insanları sonradan hatırlayamadığını belirtip, "Bu da insanların beni ilgisiz, yanına yaklaşılamaz ve sadece kendini düşünen bencil biri gibi görmelerine neden oluyor." ifadelerini kullanmıştı.

KİMSE BANA İNANMIYOR!"

Ünlü oyuncu, Ottessa Moshfegh ile yaptığı röportajda "Kimse bana inanmıyor!" diye konuşmuştu. Moshfegh, kendi kocasının da prosopagnozi hastalığına sahip olduğunu belirtmişti.

Pitt, sahip olduğunu iddia ettiği hastalığın sonucu olarak insanların kendisini "egoist" olarak gördüğünü sözlerine eklemişti.