Burcu Binici: Allah çarşısına göre pazar versin

Burcu Binici (36), 1 Eylül 2022'de evlendiği rapçi Tankurt Manas (31) ile 22 Mart'ta boşanmıştı. Evlilikleri de boşanmaları da sürpriz olmuştu. Manas'ın, ünlü oyuncuyu aldattığı iddiası ise "Bu kararda herhangi bir üçüncü kişinin etkisi bulunmamaktadır" şeklindeki ortak açıklamayla yalanlanmıştı. Burcu Binici, eski eşine ağır bir gönderme yaptı.

Burcu Binici ile Tankurt Manas, 1 Eylül 2022'de evlenmişti. Çift, Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde hayatlarını birleştirmişti.

Bir süredir boşanma iddialarıyla gündeme gelen Burcu Binici ve Tankurt Manas, evliliklerinde 1 yıl dolmadan ayrılmıştı. Çift, anlaşmalı olarak tek celsede yollarını ayırdı.

ÇÜRÜK GÖNDERMESİ

ÇÜRÜK GÖNDERMESİ 

Oyuncu Burcu Binici önceki akşam Bağdat Caddesi’ndeki Folks adlı mekânın etkinliğindeydi.

Rap’çi Tankurt Manas ile eylülde evlenip martta boşanan Binici "Geçti bitti. Herkesin Allah çarşısına göre pazar versin. Bazen olmayınca olmuyor."

"Bilemiyorsun da. Karpuzu eline aldığında anlayamıyorsun ki çürük mü değil mi diye. Yapacak bir şey yok. Ben bitirdim o işleri" sözleriyle eski eşine ağır bir göndermede bulundu.

‘TOPUKLARINA SIKARLAR’

‘TOPUKLARINA SIKARLAR’ 

Karadenizli olan Burcu Binici lahmacun tartışmasına da katıldı. Muhabirlerin “Siz Bodrum sahillerinde 400 TL’ye lahmacun alır mısınız?” sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

"Rize’de olsa topuklarına sıkarlar. Mümkün değil bu fiyat benim memleketimde. Tercih meselesi."

"Demek ki alıcısı var ki bu rakamı koymuşlar. Bence saçma" cevabını verdi.

Geçtiğimiz temmuz ayında yeni bir aşka yelken açan Burcu Binici ile müzisyen Tankurt Manas, eylül ayında nikâh masasına oturmuştu. Güzel haberi Instagram hesabından duyuran oyuncu, gönderisine, "Sıfır şaka" notunu düşmüştü.

Sessiz sedasız evlenen ünlü çiftten geçtiğimiz aylarda şaşırtan hamleler gelmişti. Binici ve Manas, sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi bırakmıştı. Birlikte çekilmiş fotoğraflarını da kaldırmıştı. Bu gelişme sonrası, ikilinin hayranları "Ünlü çift ayrıldı mı?" sorusuna yanıt aranmaya başlamıştı.

Gündem olan konuyla ilgili ilk açıklama ise güzel oyuncudan gelmişti: Yeni eve taşınırken boya yüzünden kavga ettik. Eşya bulmak, almak da strese soktu bizi. Bir de üstüne ev sahibi kandırdı. Fevri davrandık, tartıştık ama toparlarız.

Editör: Haber Merkezi