Mehmet Ali Erbil, itibarını zedelediği gerekçesiyle bir dönem klibinde rol aldığı sosyal medya fenomeni Ece Ronay hakkında suç duyurusunda bulundu. Mehmet Ali Erbil'in kendisi hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından Ece Ronay konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

Mehmet Ali Erbil ve Ece Ronay arasında sular durulmuyor. Erbil'in Ronay'a attığı iddia edilen mesajlar uzun süre konuşulmuştu.

Davalık olan ikiliden Erbil, kısa süre önce bir Tiktok hesabı açtı.

Tiktok'ta canlı yayın yapan Erbil, takipçilerinden hediye isteyince Ece Ronay, sosyal medya hesabından "Yeni dilenciniz hayırlı olsun Türkiye" paylaşımında bulundu.

Kendisine dilenci denmesini affetmeyen Erbil, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'da başvurdu ve fenomen hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ece Ronay ise bu konuda kendini tutamadı.

Ronay Erbil hakkında yaptığı paylaşımda "Ben kimsenin saygınlığına zarar vermedim, siz kendi kendinizi yaptığınız hareketlerle zaten rezil ediyorsunuz" dedi.

Ronay hızını alamayınca bir paylaşım daha yaparak "Siz 2 gram kalmış beyninizle benimle ilgili haberle yaptırmaya çalışıyorsunuz da siz o gramlık aklınız kızınızdan küçük insanları Tiktok canlı yayınlarında nasıl soydururum peşinde kullanın.

Sizin o aklınız bana yetmiyor" dedi.

Editör: TE Bilisim