Şarkıcı Edis, dünyanın en büyük müzik şirketlerinden biri olan Warner Music Group ile anlaştı. Edis’in İngilizce bir albüm çıkaracağı açıklandı. Warner Music Group bünyesinde Dua Lipa, Cher, Cardi B, David Guetta gibi yıldız isimler var.

Edis Görgülü yıllar önce gittiği bir barda arkadaşlarını eğlendirmek için şarkı söyleyince keşfedilmiş, 2014’te ilk single’ı ‘Benim Ol’ ile şöhretin kapısını aralamıştı.

Hayallerinin peşinden koşan popçu, sesini tüm dünyaya duyurmaya karar verdi. Warner Music Group ile anlaştı.

Edis, pandemi nedeniyle Londra’ya gidemeyince görüşme, görüntülü konferans yöntemiyle gerçekleşti. 30 yaşındaki şarkıcının, İngilizce bir albüm çıkaracağı açıklandı. 

Warner Music Group’un Avrupa, Orta Doğu ve Afrika sorumlusu Alfonso Perez-Soto, Ediz’i öve öve bitiremedi. Şunları söyledi:

Sadece inanılmaz bir sanatçı değil, aynı zamanda harika biri ve bize kusursuz şekilde uyacak bir isim. Müthiş bir hikayesi, eşsiz vizyonu ve sıra dışı bir yeteneği var.

Harika eserlerini dünyanın geri kalanıyla paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.” Warner Music Group bünyesinde Dua Lipa, Cher, Cardi B, David Guetta gibi yıldız isimler var.