Gwyneth Paltrow eski sevgilileri Brad Pitt ve Ben Affleck ile ilgili müstehcen detayları paylaştı!

Shakespeare in Love' (Aşık Shakespeare) filmi ile Oscar kazanan ABD'li oyuncu Gwyneth Paltrow, geçtiğimiz gün katıldığı bir podcast programında eski sevgilileri Brad Pitt ve Ben Affleck ile ilgili müstehcen bir soruyu cevaplamasıyla gündeme geldi. Ünlü isim, Leonardo DiCaprio ve Johnny Depp ile öpüştüğü iddiaları hakkında da konuşarak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

'Iron Man' (Demir Adam), 'Great Expectations' (Büyük Umutlar) ve 'Contagion' (Salgın) gibi yapımlarda rol alan Hollywood yıldızı Gwyneth Paltrow, geçtiğimiz gün 'Call Her Daddy' adlı podcast programına katıldı. Aktris, eski sevgilileri Ben Affleck ve Brad Pitt hakkında müstehcen ayrıntılar paylaştı.

"KIZIMIN DİNLEDİĞİNE İNANAMIYORUM"

Ünlü isim, aşk yaşadıkları dönemde her iki aktörün de 'iyi öpüştüklerini' söyledikten sonra; sunucu Alexandra Cooper cinsellik konusunda hangisinin daha iyi olduğunu sordu. Bunun üzerine, "Buna cevap vermek gerçekten zor" diyen 50 yaşındaki oyuncu; şu ifadeleri kullandı:

Brad ile aramızda büyük bir kimya vardı. 'Hayatımın aşkı' diyeceğiniz türden bir ilişkiydi. Ama Ben, teknik olarak gerçekten mükemmeldi. Kızım Apple'ın şu an bunları dinlediğine inanamıyorum!

Gwyneth, Affleck'in kendisini daha çok güldürdüğünü ama Pitt'in daha romantik bir partner ve meslektaşına kıyasla daha iyi bir aktör olduğunu da sözlerine ekledi.

Gwyneth Paltrow eski sevgilileri Brad Pitt ve Ben Affleck ile ilgili müstehcen detayları paylaştı

"CHRIS'LE YENİDEN EVLENMEYİ SEÇERDİM"

Ardından, Pitt, Affleck ve eski eşi Chris Martin'i göz önünde bulundurarak 'Öp-öldür-evlen' oyunu oynanması istenen Paltrow, "Öpmek için sanırım Brad. Ve Chris'le yeniden evlenmeyi seçerdim. Ben... Üzgünüm, Tanrı onu korusun!" cevabını verdi.

LEONARDO DICAPRIO VE JOHNNY DEPP AÇIKLAMASI

Paltrow, aktörün playboy şöhreti nedeniyle Leonardo DiCaprio'nun çıkma teklifini geri çevirdiğini de söyledi.

Gwyneth Paltrow eski sevgilileri Brad Pitt ve Ben Affleck ile ilgili müstehcen detayları paylaştı

Aktris, Cooper'ın Hollywood'daki ilişkilerini, özellikle de DiCaprio'yu sorması üzerine; "Leo ile hiç öpüşmedim ama zamanında bunu denemişti. Zaten bilirsin, Leo 19 yaşından beri kadınlar konusunda çok hızlıydı" açıklamasını yaptı.

Gwyneth, 'Mortdecai' filmindeki rol arkadaşı Johnny Depp'i öptüğü iddiasını da inkâr etti.

Gwyneth Paltrow eski sevgilileri Brad Pitt ve Ben Affleck ile ilgili müstehcen detayları paylaştı

İKİ KEZ EVLENEDİ

Paltrow, 1996 yılında Brad Pitt ile nişanlanmış; ancak ikili ertesi yıl ayrılmıştı. Ayrılığın ardından 1997'de Ben Affleck ile aşk yaşayan ünlü isim, 2000'de ilişkilerini noktalamıştı.

Gwyneth Paltrow eski sevgilileri Brad Pitt ve Ben Affleck ile ilgili müstehcen detayları paylaştı

Oyuncu, 2003 yılında Coldplay grubunun solisti Chris Martin ile evlenmiş ve ikilinin Apple ve Moses adını verdikleri iki çocuğu olmuştu. Çift, 2014'te yollarını ayırmaya karar vermişti.

Gwyneth Paltrow, 2018'de ise yönetmen ve yapımcı Brad Falchuk ile dünyaevine girmişti.