'Evimin duvarlarına tırmandılar, röportaj vermeyince magazinciler bizi ihbar etti' İftira atma Özge!

Özge Özpirinçci'nin geçtiğimiz günlerde evinde düzenlediği doğum günü partisi sonrasında gerçekleşen polis baskını hâlâ konuşuluyor. Özpirinçci, olayın ardından "Evimin duvarlarına tırmandılar, röportaj vermeyince magazinciler bizi ihbar etti" diyerek çığırtkanlık yaptı, ardından sevgilisi Burak Yamantürk de muhabirlere küfür etti. GÜNAYDIN yazarı Ömer Karahan köşesine taşıdığı olayla ilgili Özge Özpirinçci'ye seslendi "İftira atma Özge!"...

Özge Özpirinçci'nin geçtiğimiz günlerde evinde düzenlediği doğum günü partisi sonrasında gerçekleşen polis baskını hâlâ konuşuluyor.

Özpirinçci, olayın ardından "Evimin duvarlarına tırmandılar, röportaj vermeyince magazinciler bizi ihbar etti" diyerek çığırtkanlık yaptı, ardından sevgilisi Burak Yamantürk de muhabir arkadaşlarımıza küfür etti.

O gece orada olan muhabirler ise polisi aramadıklarını, oyuncuların villanın bahçesinde müzik çalarak eğlendiklerini ve komşuların yüksek sesten şikayetçi olup polise ihbarda bulunduklarını söylüyor.

Muhabir arkadaşlarımız günlerdir sosyal medya hesaplarından da olay gecesi yaşanılanları tekrar tekrar paylaşıp Özge'ye 'Neden iftira atıyorsun?' diye soruyorlar. Benim de Özge'ye bir çift lafım var...

Keşke...Komşularınıza verdiğiniz rahatsızlık yüzünden polis baskınına uğramanızı, muhabirlere mal etmeseydin...