Rahatsızlığından dolayı zor günler geçiren Fatma Girik, servetinin ne kadar olduğunu açıkladı. Fatma Girik, vefat eden eşi Memduh Ün’ün geride bıraktığı serveti de anlattı. Ünlü oyuncu Fatma Girik, servetini açıkladı. Girik, ayrıca Memduh Ün’den kendisine miras kaldığı yönündeki iddialara da cevap verdi. Usta Oyuncu Fatma Girik, yaşamına Bodrum’da devam ediyor fakat yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı taşınmayı düşünüyor. Fatma Girik, tedavi olmak için İstanbul’a taşınmayı düşünüyor. Serveti hakkında konuşan Fatma Girik, Memduh Ün’den kendisine maddi anlamda bir şey kalmadığını söyledi. 78 yaşındaki sanatçı Fatma Girik, sürekli film teklifi aldığını, seyredilmeyecek olan bir filmde rol almak istemediğini ifade etti. Bu tarz filmler için risk almaya değmeyeceğini de söyledi. Fatma Girik, Kanal D’de ‘Söz Fato’da yaptığı dönemde vergi rekortmeni olduğunu açıkladı. Usta oyuncu Fatma Girik, o dönemde 178 milyar vergi ödediğin, holdingleri geride bıraktığını ifade etti.

Fatma Girik, yaşadığı evin orta sınıf bir ev olduğunu, bir tane arabası olduğunu ve 20 yıl önce aldığı bir küpesi ile yüzüğü olduğunu ifade etti. Girik, servetinin ise 17 kedi ve 5 köpek olduğunu belirtti Fatma Girik, aynı zamanda kendisine Memduh Ün’den bir şey kalmadığını söyledi. Kendisinin kocası Memduh Ün’den daha fazla para kazandığını ifade etti. Fatma Girik, eşi Memduh Ün’den kendisine kitap kaldığını söylerken o kitapları da Mimar Sinan Üniversitesi’ne bağışladığını ekledi.

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Fatma Girik’in vasiyetnamesini hazırladığı öğrenildi. Girik’in mal varlığınının büyük kısmını manevi kızı ve yeğeni Ahu Turanlı’ya bırakacağı ortaya çıktı. Ahu Turanlı’nın, Fatma Girik’in kardeşi Müyesser Turan’ın kızı olduğu öğrenildi. Özel bir gayrimenkul şirketinde danışman olarak çalışan Turanlı, bebekliğinden bugüne teyzesi için çok kıymetli. Adeta Fatma Girik’in göz bebeği. Girik’in yıllar önce Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan koruyucu aile olarak yanına aldığı manevi kızı Ahu’ya da mirasından pay ayırdığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim