Demet Özdemir pembe bikinisiyle kamera karşısında

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un evliliği 8 Mayıs'ta tek celsede sona ermişti. Ayrılığın ardından bekar evine dönen Demet Özdemir ayrılık acısını çabuk unuttu. Demet Özdemir, arkadaşlarıyla birlikte çıktığı tatilden bikinili karelerini yayınladı.

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir, 26 Ağustos 2022 tarihinde hayatlarını birleştirmişti.

Haklarında ayrılık iddiaları çıkan ikili, sosyal medya hesaplarından yaptıkları ortak açıklama ile haberleri doğrulamıştı.

Özdemir ve Koç, kısa süreli evliliklerini sonlandırma kararı aldıklarını şu sözlerle duyurmuştu:

"Evliliğimizi bir süredir yürütemeyip, boşanma kararı aldığımız doğrudur.

Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor, onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz."”

Özel hayatlarıyla magazin gündeminden düşmeyen Demet Özdemir, geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Koç'un evinden çıkarken görüntülenmiş ve ayak üstü gazetecilerle sohbet etmişti

Şimdi ise Demet Özdemir, Engin Akyürek'le başrolü paylaştığı Adım Farah dizisinin final yapmasının ardından tatil sezonunu açtı. Güzel oyuncu tatilinden kareleri de sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Kız arkadaşlarıyla birlikte tatil yapan Demet Özdemir, havuz başında olan bikinili karelerini sevenlerinin beğenisine sundu.