Madonna, vücudunun büyük bir kısmını açıkta bırakan ve bol Photoshop'lu olduğu öne sürülen cesur fotoğraflarını sosyal medyada paylaşınca hayranları, "Neden Madonna?", "Yeter artık!" diye tepki gösterdi.

Hayranlarından tepki: Yeter artık Madonna! - 1

‘Pop müziğin kraliçesi’ Madonna, kişisel Instagram hesabından yayınladığı yatak odası pozlarıyla hayranlarından tepki çekti.

63 yaşındaki Amerikalı yıldız, aralarında kalçasını ve göğüslerini tamamen açıkta bırakan görsellerin de yer aldığı paylaşımıyla, takipçilerinin eleştirilerine maruz kaldı.

Hayranlarından tepki: Yeter artık Madonna! - 2

Madonna hayranları, ünlü şarkıcının gündeme gelmek için bu tarz fotoğraflara ihtiyacı olmadığını içeren mesajlar yazdı. Bir takipçisi, “Neden Madonna?” yazarken; bir başkası, “Bize poponu göstermeyi bırak. Yeter artık! Çok bayağı görünüyorsun” dedi.

Hayranlarından tepki: Yeter artık Madonna! - 3

Dördü evlatlık toplam altı çocuğu olan Madonna’ya yönelik, “Çocukların seninle gurur duyuyordur” şeklindeki kinayeli mesaj da dikkat çekenler arasındaydı.

Hayranlarından tepki: Yeter artık Madonna! - 4

Madonna’nın çok genç görünen yüzü için aşırı Photoshop müdahalesi yapıldığını öne sürenler de oldu.

Hayranlarından tepki: Yeter artık Madonna! - 5

Madonna, hafta sonu paylaştığı, fotoğrafçı Steven Klein'in kendisine bıçak dayadığı anı gösteren fotoğrafı paylaşmasıyla da tepki çekmişti. 

Hayranlarından tepki: Yeter artık Madonna! - 6

PHOTOSHOP SKANDALIYLA GÜNDEMDEYDİ

Madonna, mart ayında bir Photoshop skandalıyla gündeme gelmişti. 2015’te Rebel Heart albümünün tanıtımı için Instagram’da paylaştığı fotoğrafının aslında Avustralyalı Amelia Goldie’ye ait olduğu, 28 yaşındaki kadının vücuduna kendi yüzünü photoshop ile yerleştirdiği iddia edilmişti.