İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz hafta Bodrum’da trafik kazası geçirmiş ve iki ayağı sargıya alınmıştı. İbrahim Tatlıses’e yardıma gidenler arasında bir süredir küs olduğu oğlu İbrahim Tatlı da yer almıştı. İbrahim Tatlıses, küs olduğu oğlu için, “Şov yaptı gitti artist” ifadelerini kullanmıştı. Şimdi ise İbrahim Tatlıses cephesinden sitemkâr bir yorum daha geldi.

İbrahim Tatlıses, 25 Ağustos’ta Bodrum’da trafik kazası geçirdi. Ünlü şarkıcının bir süredir küs olduğu oğlu Ahmet Tatlı, haberi alır almaz olay yerine koştu.

Yaşananların ardından Tatlıses’in oğlu için, “Şov yaptı gitti artist” dediği ileri sürüldü.

Tatlıses daha sonra ise yine oğluna kızgınlığını ifade ederek “Beni İdo kurtardı” yorumunda bulundu.

Bu ifadeler gündemdeyken bir yandan da ünlü türkücü ‘Geçmiş olsun’ ziyaretlerini kabul ediyordu. Babasının bu açıklaması sonrası sessizliğini bozan Ahmet Tatlı ise "Son yaşanılan süreçte yine şaşkınlıkla izlediğim, okuduğum, ısrarla yapılan açıklamalar gündemden düşmüyor.

'Artistlik' nedir bilmem, malum benim mesleğim değil.

Yılların verdiği yaşanmışlıkla yüreğim nasır tuttu zaten çünkü artık biliyorum ayarsız terazide yürek tartılmaz. Verdiğiniz destek ve yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz sağ duyulu mesajlarınız, kalpten yorumlarınız için teşekkür ederim. Saygılarımla" ifadelerini kullanmıştı.

Tüm bu yaşananların ardından İbrahim Tatlıses'in son paylaşımı dikkat çekti.

Önce alçılarının fotoğrafını yayınlayan ünlü türkücü, paylaşımında; "Ziyaret günümüz kapanmıştır. Adam gününde gerek!

Aradan bir hafta geçmiş, e bana ne,? Ben yaptıklarımın karşılığını kazadan çıkarak aldım.

Gerisini sizler düşünün. Şükürler olsun Rabbime" dedi. Ünlü ismin bu sözleri kime söylediği merak konusu oldu.