İbrahim Tatlıses'in Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesi 7. kez İmparator tezahüratları ile yankılandı.

Geçtiğimiz yıldan bugüne kadar yaklaşık 22.000 İbrahim Tatlıses hayranını ağırlayan Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde önceki akşam bir kez daha İmparator tezahüratları yeri göğü doldurdu.

Tatlıses sevenlerinin bitmek bilmeyen sevgisine “Beni yine onurlandırdınız, gururlandırdınız, beni yine ağlatacaksınız” sözleri ile teşekkür etti.

İbrahim Tatlıses aralıksız müzik ziyafetinde canlı sahne performansı ile mest etti.

Geçtiğimiz günlerde Bodrum sahnesinde “Yalan” performansı ile ayakta alkışlanan Tatlıses bu defa da Kuruçeşme Açıkhava’yı ayağa kaldırdı. Şarkının finalinde yaptığı şov ile alkış yağmuruna tutulan İbrahim Tatlıses, “Beni böyle okutan sizlersiniz” dedi.

Yaklaşık iki buçuk saat boyunca hiç ara vermediği konserinde 37 şarkı seslendiren İmparator yeni bir Kuruçeşme Açıkhava rekoruna imza attı.

Kimi zaman muhteşem slowlarını dev korosuyla söylerken kimi zaman da kıpır kıpır türkülerinde binlerce kişiyi ayağa kaldırdı.

İbrahim Tatlıses’i izlemeye gelen ünlü sanatçılar Berdan Mardini ve Özgür Alter de o anlara dayanamadı ve İmparatorun türkülerine halay çekerek eşlik etti.