Kadir Doğulu geçtiğimiz günlerde İzmir’de bulunan bir eğlence mekanında kadınlarla sarmaş dolaş görüntülenmesi ihanet iddialarını gündeme getirmişti. Magazin gündeminde haftalardır Neslihan Atagül-Kadir Doğulu çifti konuşuluyor.Olayın ardından ilk kez görüntülenen Doğulu'ya, 'ihanet' soruları yöneltildi.

Kadir Doğulu (41) ve Neslihan Atagül (30), 2016 yılında nikâh masasına oturmuştu. Her fırsatta birbirine olan aşklarını dile getiren ikili, son günlerde özel hayatlarıyla manşetlerden düşmüyor.

Doğulu, geçtiğimiz haftalarda arkadaşlarıyla birlikte eğlenmeye çıkarken, Çeşme Alaçatı'daki bir mekanda başka bir kadınla sarmaş dolaş halde objeltlere yansımıştı.

Ünlü oyuncunun videosu kısa sürede sosyal medyada yayılmıştı. Kadir Doğulu hakkında çıkan 'ihanet' ve 'imam nikahı' iddialarını kesin bir dille yalanlarken ve şöyle konuşmuştu...

"O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum. Benim Neslihan’dan başka imam nikahlı eşim yok."

Eşine güvenen, görüntülere ve sosyal medyada konuşulanlara kulak asmayan Neslihan Atagül, Kadir Doğulu ile Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye uçmuş ve çift adeta aşk tazelemişti.

Olayın ardından haftalar sonra ilk kez görüntülenen Kadir Doğulu, tek başına Karaköy'deydi. Bir mekanda arkadaşları ile saatlerce oturup sohbet eden ünlü isim, çıkışta gazetecileri karşısında görünce gülümsedi.

Yaşanan olaylar hakkındaki sorular karşısında ağzını bıçak açmayan Kadir Doğulu, arka arkaya sorulan 'ihanet' ve 'imam nikâhı' soruları üzerine sadece gülmekle yetindi.

Oyuncu, suskunluğunu bozmadan aracına bindi ve oradan ayrıldı.