Kadir Doğulu ile Sezer Çakır sevgili mi? Esra Balamir'den şaşırtan açıklama

Kadir Doğulu'nun Alaçatı'da bir mekanda 2 kadınla samimi halde dans ederken görüntülerinin sosyal medyada yayılması üzerine Doğulu çifti magazin gündeminin zirvesine yerleşti. Kadir Doğulu'nun yakınlaştığı kişinin Sezer Çakır olduğu iddia edildi. Sezer Çakır ise 'Kadir Doğulu benim arkadaşım' dedi. Kadir Doğulu da bir açıklama da bulunarak "Ben bu görüntüleri bu şekilde yayan kişinin benimle yakınlaşmak isteyen ama yakınlaşamayınca da bu şekilde davranan bir kişi olduğunu düşünüyorum." dedi. 2. Sayfa programına konuk olan Esra Balamir de yakın arkadaşı Sezer Çakır hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Her fırsatta kendisi gibi oyuncu olan eşi Neslihan Atagül'e (30) olan aşkını dile getiren Kadir Doğulu (41), arkadaşlarıyla birlikte eğlenmeye çıkarken, Çeşme Alaçatı'da başka bir kadınla sarmaş dolaş halde yakalandı. Doğulu'nun videosu kısa sürede sosyal medyada hızla yayıldı.

Tüm bu olanların ardından iddiaya göre; Doğulu'nun baş harfi 'S' olan ve sanat ve spor camiasına oldukça yakın olan bir isimle beraber olduğu öne sürüldü.

AÇIKLAMA GELDİ 

Konuyla ilgili Sezer Çakır sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kadir Doğulu'nun çok sevdiği bir dostu olduğunu belirtti.

İşte, o açıklama:

"Sosyal medyada birkaç gündür hakkımda ortaya atılan iddiaları çok ciddi almamakla birlikte ailemin ve yakın dostlarımın gerçekleri bildikleri için duruma sessiz kalmamın daha da büyütüleceğini söyleyerek gerek Kadir'e gerek ailesine ve Kendi aileme olan saygımdan bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettim. Ben bir magazin figürü değilim bu sebepten de böyle bir haberin içinde yer almak son derece rahatsız edici. Kadir benim çok sevdiğim bir dostumdur diğer etrafımdaki tüm dostlarım gibi. Bu çıkan haber tamamen kötü niyetle yapılmış bir senaryodan ibarettir böyle bir şey söz konusu değildir. Ayrıca hayatım boyunca kimsenin ikinci eşi ya da hayatındaki alternatifleri arasında yer alan bir kadın olmadım. Bu sebepten imam nikahı ile ilgili yapılan haberler trajikomik bir hikayeden öteye gitmemektedir. Bundan sonra hakkımda yapılacak tüm yalan haber ve yanlış beyanları avukatim takibinde adli süreç başlatacağımı bilmenizi isterim. Son olarak beni tanıyan gazeteci arkadaşların gösterdiği hassasiyete de ayrıca teşekkür ediyorum."

KADİR DOĞULU SESSİZLİĞİNİ BOZDU 

Kadir Doğulu da hakkında çıkan iddialar için ''O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum. Benim Neslihan’dan başka imam nikahlı eşim yok'' açıklamasını yaptı.

FİLM ÇEKİYORUZ' DEDİ AMA İNANMADIM' 

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Esra Balamir, yakın arkadaşı Sezer Çakır hakkında açıklamalarda bulundu. Sezer Çakır’a imam nikahı iddialarını sorduğundan bahseden Balamir, şunları söyledi:

"Ben Sezer'e bunu sorduğumda şöyle söyledi; 'Biz arkadaşız. Yok öyle bir şey. Bir film projesi için bir araya geldik. Film çekiyoruz' dedi ama 'Filmi gördün mü Esra?' derseniz, ben filmi görmedim. Ortada bir proje göremedim. Bugün değişik filmler gördüm Kadir Bey'in değişik değişik hanımlarla çektiği. Ama ortada bir proje göremedim. İnanmış gibi davrandım mı? Hayır davranmadım. İtiraf etsin diye sıkıştırdık ama 'yok' dedi."

SEZER ÇAKIR KİMDİR? 

1979 yılında doğan Sezer Çakır 44 yaşındadır. Sezer Çakır. Eski futbolcu Oktay Derelioğlu'nun eski eşidir. Aslen İzmirli olan Çakır Yeditepe Üniversitesi mezunudur.

CANLI YAYINDA KONUŞULDU 

Öte yandan Çeşme'deki olay yaratan görüntüler, önceki gün TV8'de ekranlara gelen '2. Sayfa' programında masaya yatırılmıştı. 2. Sayfa sunucuları, Instagram hesabı Gossip Pasta'nın yayınladığı magazin gündemine bomba gibi düşen ihanet iddiasına dair canlı yayında çok konuşulacak açıklamalarda bulunmuşlardı.

AYNI EVDE YAŞIYORLAR' 

"O gece Çeşme'de bir mekanda eğleniyorlar. Şimdi bir arkadaşımız mesaj attı. Kadir Doğulu ile bir süredir ismi aşk dedikodularına karışan S. de o gece oradaymış. Hatta aynı evde yaşıyorlarmış. İmam nikahı yaptıkları da söyleniyor. Neslihan Atagül ile evli, yanında S. var ve iddiaya göre imam nikahlı."

'NESLİHAN'IN HER ŞEYDEN HABERİ VAR' 

"Yine bir iddiaya göre Neslihan da bu ilişkiden haberdar. Kadir orada başka iki kadınla yakınlaşıyor. Hatta bir tanesi ile daha da ileriye gidiyor. Bu nasıl bir cesaret! Bu artık cesaretin ötesinde! Duymuyor muyuz; kadın kocasının yaşadığı ilişkilerden haberdar ve bunları kabul ediyor. Böyle ilişkiler var. Camiadan arkadaşlar, 'S.'ye geçen sene ev tuttu, doğru' diye mesaj atıyor. Yani Neslihan'ın her şeyden haberi var. Kocan eve gelmiyor, nasıl haberdar olmayacaksın? Aynı dizide rol alıyorlar, seti de ortak. 'Dizi bugün uzuyor' da diyemez."

'NESLİHAN ATAGÜL ANNESİNİN YANINA GİTTİ' İDDİASI

Öte yandan Sabah'ta yer alan habere göre de Neslihan Atagül'ün annesi Perihan Çıtlak, kızını yanına çağırdı.

İddiaya göre; Zorlu süreçte kızını yalnız bırakmayan anne Perihan Çıtlak, kızının bir süre yanında kalmasını istedi, ünlü oyuncu ise yalnız kalmak istediğini annesine söyleyerek Kadir Doğulu ile yaşadığı evden ayrıldı.