Ajda Pekkan: Ajitasyonu sevmem gayet iyiyim

Dün dizlerinden ameliyat olduğu ve bu tedavi sürecinde Semiramis Pekkan'ın evinde kalacağı öne sürülen Ajda Pekkan, sağlık durumu hakkında konuştu. İki değil bir diziden ameliyat olduğunu söyleyen Süperstar, biraz istirahat ettikten sonra müzik çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

İki dizinden de ameliyat olduğu ve tedavi süreci devam ettiği söylenen Ajda Pekkan sessizliğini bozdu. Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; yaklaşık bir hafta önce operasyon geçiren Süperstar, durumunun iyi olduğunu söyledi.

Ameliyat süreciyle ilgili açıklama yapan Pekkan, “Sağ bacağımdan yaklaşık altı yıl önce Amerika’da operasyon geçirmiştim. Bu süreçte sol bacağıma aşırı yüklendiğim için sıkıntı yaşadım" ifadelerini kullandı.

'GAYET İYİYİM'

Bir hafta önce menisküs ameliyatı olduğunu söyleyen Süperstar, "Gayet iyiyim ve bir hafta daha istirahat edip, albüm çalışmalarıma devam edeceğim” dedi.

75 yaşındaki Pekkan, ameliyatın ardından kardeşi Semiramis Pekkan’ın evinde birkaç gün dinlendikten sonra kendi evine geçtiğini dile getirdi.

'BANA DRAMATİK BAKMASINLAR'

Süperstar, sözlerine; “Klip var, albüm çalışmalarım var. Bu problemin bitmesi gerekiyordu bitti. Kurtuldum yaşasın! Sporuma, sahne çalışmalarıma hemen başlayacağım. 14 Mayıs’ta Bodrum’da sahne alacağım. Gayet iyiyim, sağlıklıyım. Bana dramatik bakmasınlar, ajitasyon yapmasınlar, zaten sevmem" diyerek devam etti.