İrem Derici ve Atakan Işıktutan kavuştu!

Son dönemde Atakan Işıktutan ile yaşadığı aşkla gündeme gelen İrem Derici, sevgilisiyle ayrı düştü. Birbirlerinden hiç ayrılamayan çiftten Işıktutan, Alaçatı’da erkek arkadaşlarıyla iki gün geçirdi. İrem Derici, sevgilisi döner dönmez kavuşma pozunu paylaştı.

İrem Derici, geçtiğimiz aylarda yaptığı bir paylaşımda "At gibi aşığım ama hiç çaktırmıyorum süperim" itirafında bulunmuştu.

35 yaşındaki şarkıcının, kendisinden altı yaş küçük, eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile birlikte olduğu ortaya çıkmıştı.

Derici'nin yeni aşkı, eski sevgilisi Cem Belevi'nin arkadaşı çıkmıştı. Derici ile ilişkisi ihanet yüzünden biten Belevi ile Atakan Işıktutan, Galatasaray maçını izlemeye gitmişti.

Rizeli bir sevgili istediğini dile getiren İrem Derici, geçtiğimiz aylarda ise istediği gibi Rizeli birini bulmuştu.

Atakan Işıktutan ile yaşadığı aşka tam gaz devam eden İrem Derici’nin keyfi yerinde.

Çift hafta sonu işleri nedeniyle ayrı kalmış, Işıktutan Alaçatı’da erkek arkadaşlarıyla iki gün geçirmişti.

İrem Derici sosyal medyadan geri çağırdığı sevgilisine önceki gün kavuştu.

Köpeği Rudeboy ve Atakan Işıktutan’ı da alarak yatak pozu verdi.

Öte yandan Atakan Işıktutan, aşk iddiaları ilk çıktığından bu sorularaa; "Arkadaşlar ben alışık değilim böyle kameralara, teşekkür ederim. Rizelilere selamlar" demiş ve kahkaha atmıştı.

Mekandan çıkan Atakan Işıktutan, aşk sorularına; "Arkadaşlar ben alışık değilim böyle kameralara, teşekkür ederim. Rizelilere selamlar" demiş ve kahkaha atmıştı.

İrem Derici ise, "Ben: Çok aşığım. Atakan: Rizelilere selamlar. İşte romantizm" mesajını yazan İrem Derici'nin, sürpriz aşkını sosyal medyadan eğlenceli bir mesajla duyurması çok konuşulmuştu.