5 dakikada magazin turu

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Hızlandırılmış bir magazin turuyla hepsine 5 dakikada hakim olabilirsiniz.

Bizim JLo

Amerikalı yıldız Jennifer Lopez’e (JLo) benzerliği hep konuşulan Ziynet Sali “Lopez’i sanatçı kimliğiyle beğenmiyorum” demişti. Şarkıcı kaynak yaptırdığı saçları, farklı makyaj stiliyle JLo’nun adeta kopyası haline geldi.

Gelinlikli Kerem Bürsin

Kerem Bürsin oynadığı dijital platform dizisinde gelinlik giydi. Partneri Nilperi Şahinkaya “Kadın-erkek ayrımcılığı var. Kerem ve senaristimiz buna çok dikkat ediyor. Erkek, kadının üzerinde değildir” diye konuştu.

Kız bebek istiyorlar

Oyuncu İbrahim Çelikkol 2017’de mimar Mihre Mutlu ile evlenmiş, Aralık 2019’da oğulları Ali’yi kucağına almıştı. Şu sıralar yeni evlerine taşınmak için hazırlık yapıyorlar. 32 yaşındaki Mihre Çelikkol, “Çocuk defterini kapattınız mı?” sorusuna “Hayır, aksine ikinciyi düşünüyoruz. Bir de kızımız olsun istiyoruz. Hatta adı bile şimdiden belli” yanıtını verdi.

Evin salonu kuaföre döndü

Hande Demir ilk karantina döneminde yasak çiğneyip evine kuaförünü çağırmıştı. Corona virüs nedeniyle güzellik merkezlerine gitmeye korkan sosyetik güzel geçtiğimiz gün önce manikürcüsünü eve davet etti, bakımdan geçti. Sonra da yine kuaförünü çağırıp saçlarını boyattı.

Sevgililer sporda

Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy geçen temmuzda aşk yaşamaya başlamıştı. İlk karantina döneminde yediğine içtiğine dikkat etmeyince yazın Çeşme tatilinde aldığı kilolarla dikkat çeken Berk Oktay yeniden antrenmanlara başladı. Her fırsatta ağırlık çalışıyor. Yıldız Çağrı Atiksoy ise aletli pilatesi tercih ediyor.

Abla kardeş rekabeti

Hande Erçel’in üzerindeki bu elbise pek tanıdık! Daha 5-6 gün önce ablası Gamze Yıldırım’ın üzerindeydi. Anlaşılan Hande modayı değil, Gamze’yi takip ediyor. Artık kıyafeti fotoğraf çektirmek için ödünç mü aldı, bilinmez. Ama markası; House of Gizu. İnternette 950 TL’ye satılıyor.

Popçu ile kar tatili

Hakan Sabancı 2017’de kendisinden 5 yaş büyük Hadise ile aşk yaşamıştı. İddiaya göre; iş insanı bir kez daha tercihini şarkıcıdan yana kullandı ve popçu Alya ile flört etmeye başladı. Bu ilişki geçen mayısta Alya, Sabancı’nın evinden paylaşım yapınca ortaya çıkmış ama “Sadece arkadaşız” demişlerdi. İkili bu kez de Erzurum Palandöken’e tatile gitti. Aynı arkadaş grubundaki çift birlikte fotoğraf karesine girmemek için çaba sarf etti. Sosyal medyada da ayrı ayrı paylaşım yaptılar.

At binmeyi nasıl öğrendi?

Oynadığı dönem dizisinde at binen Buğra Gülsoy, Episode dergisine verdiği röportajda şöyle dedi:

“Dizide kullandığım, ismi ‘Bilginer’ olan atımla en başından beri beraberiz. Onun sırtında öğrendim at binmeyi, daha doğrusu o öğretti bana. Ya at liderdir ya da binici, biz liderliği paylaştık onunla.”

Eşine resim yaptı

Eşi Özlem Ada Şahin’e aldığı pahalı hediyelerle bilinen popçu Berkay, kızları Arya ve Zeynep’in annesi için tablo yaptı. Özlem Ada Şahin ayı figürlü tabloyu paylaşıp eşine teşekkür etti. Berkay resim yeteneği konusunda aldığı eleştirilere “Yakından görmek lazım, katmanları bu açıdan fark edilmiyor” cevabını verdi.

İçi rahat'

Zuhal Olcay, Episode dergisine yaptığı açıklamada pandemi döneminde sette olmanın nasıl bir deneyim olduğunu anlattı. Oyuncu “Koşturmaca içinde zaman zaman pandemide olduğunuzu unutuyorsunuz. Bir taraftan da insanı geren, sınırlayan, korkutan bir durum. Ama tedbirlerin sıkıca alındığı, güvenli bir ortamda çalışıyoruz. Bu yüzden rahatım” dedi.

Kadın kadına kutlama

Bugün 51 yaşına giren Asuman Dabak önceki akşam arkadaşlarıyla bir araya gelerek kutlama yaptı. Mekanın perdelerini sıkı sıkıya kapatıp hep birlikte felekten bir gece çaldılar. Dabak’ı yalnız bırakmayan dostları arasında Birem Yapar, Burcu Hattat, Fulya Gündoğdu ve Begüm Akarsu vardı. İlerleyen saatlerde fasıl ekibinin gelmesiyle ortam iyice neşelendi. Dabak pastasını arkadaşlarıyla kestikten sonra şampanya patlattı. 

Baklava cezası

Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı dizinin setinde telefonlar sık sık çalıp işler aksayınca ortak bir karar alınmıştı. Kamera motor dedikten sonra telefonu çalan kişi, tüm ekibe baklava ısmarlayacaktı. İlk kurban Farah Zeynep Abdullah oldu. Oyuncunun telefonu çekim sırasında çalınca ceza aldı. Çalışma arkadaşlarının tümüne yetecek kadar baklava siparişi vermek zorunda kaldı.

Kızlarıyla ilk fotoğraf

Meryem Uzerli, 20 günlük kızı Lily Koi ve yedi yaşındaki kızı Lara’yla fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı. Fotoğrafçı Urban Ruths’a evinde pozlar veren Uzerli, minik kızının yüzünü kalp emojisiyle kapattı.