İşte Hazar Ergüçlü'nün yeni sevgilisi

Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü, geçen aylarda beş yıllık ilişkilerine son nokta koymuştu. Kalbini yeni bir aşka açan güzel oyuncu, müzisyen sevgilisi ile Asmalı Mescit'te romantik bir akşam yemeğinin ardından el ele mekandan ayrıldı. 

2018 yılında aşk yaşamaya başlayan, aralarındaki 19 yaş fark nedeniyle sıkça adlarından söz ettiren Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü, geçtiğimiz aralık ayında yollarını ayırmıştı. Çiftin ayrılık nedeninin fikir ayrılıkları olduğu öğrenilmişti.

AYRILIKLAR DA SEVDAYA DAHİL

'AYRILIKLAR DA SEVDAYA DAHİL' 

Ayrılık haberlerini doğrulayan güzel oyuncu, "Evet, Onur Ünlü ile yollarımızı ayırdık. Tam rasyonel bir sebebi yok aslında ama 'Beş yıllık bir yıpranma yaşandı' diyebiliriz. Hala her şeyim, ailemden birisi gibi ama ayrılıklar da sevdaya dahil" ifadelerini kullanmıştı.

OLMAYINCA OLMUYOR

'OLMAYINCA OLMUYOR' 

Yönetmen Onur Ünlü ise "Olmayınca olmuyor, bunun özel bir sebebi yok. Bir araya gelerek karar verdik” açıklamasını yapmıştı.

Yaklaşık beş yıllık ilişkisi sürpriz şekilde sona eren ünlü oyuncunun ayrılık acısı kısa sürdü. Hazar Ergüçlü, oyuncu sevgilisi Ece Ertez’den kısa süre önce ayrılan Jakuzi grubu üyesi müzisyen Kutay Soyocak ile yeni bir aşka yelken açtı.

YENİ AŞKI KUTAY SOYOCAK

YENİ AŞKI KUTAY SOYOCAK 

Ünlü çift, önceki akşam Asmalı Mescit'te bir mekânda baş başa yemek yedi. 

Gece boyunca romantik anlar yaşayan çift, çevredekilerin meraklı bakışlarına aldırış etmedi. 

Sevgililer, yemeğin ardından mekândan el ele ayrıldı.

SEVGİLİSİYLE İLK KARE 

Bu kareyi ise çiftin dostları Mesut Adlin sosyal medya hesabından paylaştı.