Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 8 aylık hamile eşi Başak Dizer Tatlıtuğ’dan’ Kurt Efe’ adını koyacakları bir erkek bebek bekliyor.Babalık heyecanı yaşayan oyuncu, eşi Başak Dizer Tatlıtuğ’un karnını öptüğü kareyi nazar boncuğu emojisiyle İngilizce “O aynı rüzgar gibi...” yazarak Instagram hesabında paylaştı. 2016 yılında evlenen çiftin fotoğrafı kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizerin ‘Kurt Efe’ mutluluğu

HAMİLE POZLARINA BEĞENİ YAĞDI

Magazin dünyasının şu sıralar bebek hryrcanı yaşayan tek ismi Başak Dizer değil... Ekranın ünlü güzelleri art arda paylaştıkları hamile pozları ile dikkat çekiyorlar. İşte onlardan bazıları...

İKİNCİ BEBEK YÜKLENİYOR!

Oyuncu Seda Bakan 2014 yılında Ali Erel ile nikah masasına oturmuş, 2019 yılında da kızı Leyla'yı dünyaya getirmişti. Bakan'dan ikinci bebek müjdesi geldi.

Seda Bakan hamileliğini Instagram sayfasında paylaştığı fotoğrafla duyurdu. Bebeğinin cinsiyetini de açıklayan Seda Bakan, fotoğrafın altına "Yeni kız bebek yükleniyor…4. ayla beraber hayata dönüş başlamıştır." notunu düştü.  

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizerin ‘Kurt Efe’ mutluluğu

 HANDE SORAL

İsmail Demirci ile mutlu bir evliliği olan Hande Soral, erkek bebek bekliyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizerin ‘Kurt Efe’ mutluluğu

Mutlu haberi Instagram paylaşımı ile duyuran Soral, sık sık karnı burnunda poz paylaşıyor. Ünlü çiftin oğulları mayıs ayında dünyaya gelecek.