Özel hayatıyla ilgili sözleri çok konuşulan popçu Simge Sağın'ın (41), kendisinden sekiz yaş küçük meslektaşı Koray Avcı ile yeni bir aşka yelkan açtığı öne sürüldü. Magazin gündemine bomba gibi düşen iddiaya Simge Sağın cephesinden yanıt geldi.

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin attığı gollerden sonra stadyumda çalan 'Aşkın Olayım' şarkısı ile son dönemde adından sıkça söz ettiren Simge Sağın ile Koray Avcı'nın aşk yaşadığı iddia edildi.

'YALNIZLIK' İTİRAFI!

Geçtiğimiz günlerde "Bu kadar kalabalık bir dünyada birini bulamamak da büyük bir başarı. Aşkın Olayım şarkısını bu kadar söyleyip, sevgilimin olmaması da büyük başarı" açıklamasını yapan güzel şarkıcının, gönlünü 33 yaşındaki meslektaşına kaptırdığı ileri sürüldü. Simge'nin menajeri, çok konuşulan iddiaya yanıt verdi.

Koray Avcı ile aşk mı yaşıyor Simge Sağından açıklama

"AŞK HABERİ GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

Ünlü popçunun menajeri Özgür Aras, "Sanatçım Simge Sağın hakkında bugün basında çıkan aşk haberi gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" diyerek, aşk söylentilerini kesin bir dille yalanladı.

ESKİ SEVGİLİ SÜRPRİZİ

Simge, hit şarkılara imza attığı aranjör sevgilisi Ozan Bayraşa ile dört yıl aşk yaşayıp 2018’de ayrılırken, aldatıldığını ima etmişti. Uzun zaman küs kalan ikili, geçtiğimiz yıl tekrar birlikte çalışmaya başlayıp arkadaş olmuştu.

Koray Avcı ile aşk mı yaşıyor Simge Sağından açıklama

Ozan Bayraşa ile geçtiğimiz nisan ayında yeni parçaları ‘Harcandıkça’yı yayınlayan popçu, İzmir’deki 20 derecelik havayı fırsat bilerek eski sevgilisiile Alaçatı’da bir ev tutmuştu. İkili, yanlarına şarkı yazarı dostları Onurr’u da alarak müzik kampına girmişti.

PRENSLERİM"

Simge Sağın, Ozan Bayraşa ve Onurr’un fotoğrafını “Prenslerim” notuyla paylaşmıştı.

Koray Avcı ile aşk mı yaşıyor Simge Sağından açıklama

Editör: Haber Merkezi