İbrahim Tatlıses ile oğlu Ahmet Tatlı arasında yaşanan gerginlik geçtiğimiz ay magazin manşetlerini süslemişti. Tartışmanın ardından Ahmet Tatlı, babası İbrahim Tatlıses’in akıl sağlığından şüphe ettiğini söyleyerek, açtığı davayla İbrahim Tatlıses'in mallarına şerh koydurdu. Yaşanan bu olayın ardında karşı dava açan İbrahim Tatlıses’e mahkemeden kötü haber geldi.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ve büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasında gerilim bitmek bilmiyor.

İbrahim Tatlıses eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses hakkında sert ifadeler kullanmıştı. Tatlıses eski karısının büyü yaptığını ve ilişkisinin bu sebeple bittiğini iddia etmişti.

Ünlü türkücü aynı zamanda büyük oğlunun ihanetine uğradığını söyleyerek "Vurulduğumda kasayı boşalttı" iddiasında da bulunmuştu.

Babasının açıklamalarının ardından 'Akıl sağlığı ile ilgili şüphelerim artmıştır' diyen Ahmet Tatlıses, soluğu mahkemede alarak, babası İbrahim Tatlıses’e vasi atanmasını talep etmişti.

Ahmet Tatlıses’in şikayeti üzerine mahkeme babası İbrahim Tatlıses’in taşınmaz varlıklarına şerh konulmasına karar verdi.

Şimdi ise Ahmet Tatlıses ve İbrahim Tatlıses arasında yeni bir gelişme yaşandı.

İbrahim Tatlıses, bu davanın ardından mahkemeye başvurarak korunma talebinde bulundu.

Mahkeme, taraflar arasındaki olayların Magazin basınına yansıyan ve maddi çekişmelerden kaynaklı olaylar olduğu gerekçesiyle korunma talebini reddetti.