Ünlü oyuncu Merve Boluğur, köpeği 'Çikko'nun acısıyla sarsıldı. Boluğur, "Anne olamadım ama sen benim hep çocuğumdun. Bir gün buluşacağız" dedi.

Son dönemde yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Merve Boluğur'un köpeği hayatını kaybetti. Oyuncu, üzüntüsünü sosyal medya hesabından dile getirdi. Boluğur, "Benim oğlum melek oldu. Çok zor, insanın çok sevdiği şeyin gitmesi... Çok ağır... Huzura erdiğini düşünmeye çalışıyorum. Anne olamadım ama sen benim hep çocuğumdun, kendim doğurmuş gibi sevdim... Bana koşulsuz sevmeyi öğrettin! Bir gün buluşacağız bana söz verdin" ifadelerini kullandı.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve sosyal medyayı aktif olarak kullanan Merve Boluğur, son olarak bir Youtube kanalı açmış ve yayınladığı videolarda özel hayatıyla ilgili deneyimlerini takipçilerine aktarıyordu.

Boluğur'un, geçtiğimiz yıl Nişantaşı'nda verdiği bir röportajda attığı kahkahalarla uzun süre sosyal medyada konuşulmuştu.

'GEL YAMACIMA'

Boluğur, bu kez Instagram'dan gelen soruları cevapladı. 34 yaşındaki oyuncu; bir takipçisinin, "Beni özlüyor musun?" sorusuna "Gel yamacıma" yanıtını verdi.

Ünlü oyuncu, "Hiç tıp okumayı düşündün mü? Analitik bir zekaya sahip olduğunu düşünüyorum" sorusuna ise "Çok teşekkürler, O kadar sabıra sahip olduğumu düşünmüyorum. 6 sene gibi bir zaman" şeklinde yanıtladı.

'DOĞALLIK HOŞUMA GİDİYOR'

Boluğur, dış görünüşüyle ilgili sorulara da cevap vermekten kaçınmadı. Oyuncu, "Kaşlarını neden almıyorsun?" sorusuna, "Bu aralar doğallık hoşuma gidiyor" cevabını verdi.

Merve Boluğur, kendisi gibi seksi bakmak isteyenlere de “Kafanı eğ, ben buyum işte de, içindeki kadını çıkar" tavsiyesinde bulundu.

Boluğur, "Ölmüş ya da ölmemiş, dört kişi bir masada yemek yeme şansın olsa kimler olurdu?" sorusunu, "Einstein, Marilyn Monroe, Jamie Dornan, Tim Burton" şeklinde cevapladı.