Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun arasına Serra Arıtürk mü girdi?

Magazin dünyasının başarılı çiftleri arasında yer alan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün evliliğiyle alakalı şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı. Magazin kulislerinde konuşulan iddiaya göre Kadir Doğulu 2016 senesinde hayatını birleştirdiği eşi Neslihan Atagül’ü rol arkadaşı Serra Arıtürk ile aldatıyor.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün evliliğinde kriz olduğu iddiası gündeme geldi.

Daha önce Aşkın Tarifi dizisinde ateşli sahneleriyle ve yan yana birbirlerinin gözlerine bakarak şarkı söyledikleri video ile çok konuşulan Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün beraber olduğu iddia edildi.

Duyurduğu ölüm ve ayrılık haberlerinden dolayı magazin dünyasında ‘felaket tellalı’ lakabıyla tanınan ses sanatçısı Onur Akay, Kadir Doğulu’nun son dizisindeki rol arkadaşı Serra Arıtürk’le birlikte olduğunu iddia etti.

Akay açıklamasında "Serra ve Kadir 2 hafta ortadan kaybolmuş. Çok sıkıntılı dönemler yaşıyormuş Neslihan. Aldatma olayını Neslihan Atagül de öğrenmiş ve adeta yıkılmış. 

Kulağıma gelen dedikodulara göre Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun yakın zamanda içerisinde boşanacağı yönünde bilgiler alıyorum” ifadelerini kullandı.

Çıkan bu iddiaların ardından Neslihan Atagül, Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün nasıl bir açıklama yapacağı ise merak konusu oldu.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül ikilisi 2016 senesinde görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirmişti.