Kaan Yıldırım aşkı Pınar Deniz'i övdü: Onu izlemeye doyamıyorum

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ile aşk yaşayan oyuncu Kaan Yıldırım, önceki gece sevgilisinin başrolünde yer aldığı 'Karanlık Gece' filminin galasına katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, Deniz'le ilgili konuşarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Oyuncu Kaan Yıldırım, önceki gün sevgilisi Pınar Deniz'in rol aldığı ‘Karanlık Gece’ filminin Harbiye Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda yapılan galasına katıldı.

Filmi ilk kez izleyeceğini söyleyen Yıldırım, aşkını öve öve bitiremedi. Kaan Yıldırım “Pınar'ı çok seviyorum, çok başarılı buluyorum. Onu ekranda izlemeye doyamıyorum" dedi

‘Karanlık Gece’nin galasına filmin yönetmeni Özcan Alper’le beraber oyuncularından Berkay Ateş, Pınar Deniz, Ozan Çelik, Ceylan Ertem, Tarhan Karagöz, Fırat Kaymak, Süleyman Kadim Kabaali, Sefa Tantoğlu, Özgür Cem Tuğluk katıldı.

Galaya katılarak sevgilisini yalnız bırakmayan Kaan Yıldırım, basın mensuplarıyla bir araya gelerek; "Çok merak ediyorum bu filmi. Birçok ödül aldı. Pınar Deniz'i izlemek benim için çok büyük bir keyif" ifadelerini kullandı.

"Bayramı ailemle geçirdim" diyen ünlü isim, "Okuduğum senaryolar var, yazı dinlenerek geçirip yeni sezonda bir projede yer almayı düşünüyorum."

Saçlarımı biraz uzattım. Pınar'da seviyordur herhalde" şeklinde konuştu.