Beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan, 2 polis ve bekçinin de aralarında bulunduğu 12 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. 

Bir polisin tabancasını elinden alarak tehdit ve küfürler savurduğu ileri sürülen Furkan Çalıkoğlu'nun 6 suçtan toplam 22 yıl 1 aya kadar, polis memurlarına, “Haritadan kendinize yer beğenin" dediği öne sürülen oyuncu Ayşegül Çınar'ın ise 6 yıla kadar hapsi istendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucu düzenlenen iddianamede, Ayşegül Çınar ve Furkan Çalıkoğlu “şüpheli" sıfatıyla, aralarında polis ve otel görevlilerinin yer aldığı 14 kişi de “müşteki" sıfatıyla yer aldı.

İDDİANAMEDEN

İddianameye göre, restoranda yemek yiyip alkol alan şüphelilerden Furkan Çalıkoğlu telefonla konuştuğu kişiye yüksek sesle hakaret ve tehdit yağdırdı, diğer müşteriler de bu durumdan rahatsız oldu.

Bunun üzerine özel güvenlik görevlileri, rahatsızlık yarattığı için Furkan Çalıkoğlu'ndan dışarı çıkmasını istedi. Ancak Çalıkoğlu, “Kimse beni buradan çıkaramaz" diyerek güvenlik görevlilerine küfürler savurmaya başladı.