Parayla arkadaş arıyor! İşte Bahar Candan'ın arkadaşına vereceği maaş

Geçtiğimiz aylarda Uludağ'da, saldırıya uğrayan sosyal medya fenomeni Bahar Candan, aylar önce Instagram hesabından "Çok yalnızım ve sıkılıyorum. Bir arkadaş arıyorum, maaşını vereceğim" sözleriyle takipçilerine çağrıda bulunmuştu. Candan, dün yaptığı paylaşımda da paralı arkadaş ilanı için şartları açıkladı.

'İşte Benim Stilim' yarışmasının ikinci sezonunda yarışan Nihal Candan’ın kardeşi olarak programa dahil olan Bahar Candan, zaman zaman saç rengiyle, zaman zaman paylaşımlarıyla, zaman zaman da yaptığı ilginç photoshop'larla gündeme geliyor.

"ARKADAŞ ARIYORUM, MAAŞINI VERECEĞİM"

Son olarak 'Doya Doya Moda' adlı programda yarışmacı olan Bahar Candan, geçtiğimiz ay ilginç bir paylaşıma imza atmış ve Instagram hesabının hikaye kısmından takipçilerine "Çok yalnızım ve sıkılıyorum. Bir arkadaş arıyorum, maaşını vereceğim" diyerek seslenmişti.

ŞARTLARI PAYLAŞTI 

Candan, dün yaptığı paylaşımda da paralı arkadaş ilano için şartlarını açıkladı. Fenomen isim, yayınladığı kareye; "Çok yalnızım, arkadaşa ihtiyacım var. 5 bin TL maaş, sigorta ve yemek her şeyi vereceğim. Sadece benimle doğru düzgün bir arkadaşlık etmesini istiyorum" notunu düştü.

YORUM YAĞDI 

Candan'ın bu iş ilanı sosyal medyada bir hayli konuşuldu. Birçok kullanıcı, fenomen yarışmacının paylaşımını "Nereden başvuruyoruz?', 'Nasıl cv yollayabilirim bu meslek için?' gibi yorumlarla ti'ye aldı.

SALDIRIYA UĞRADI 

Öte yandan Bahar Candan, gittiği Uludağ tatilinde saldırıya uğramıştı. Murat D. tarafından darbedilen fenomen yarışmacının yüzüne on dikiş atılmıştı. Olayın ardından Candan, İstanbul'a dönerken; Murat D., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Bu duruma sosyal medyadan tepki yağmış, binlerce sosyal medya kullanıcısı "BaharCandanYalnızDeğildir" etiketiyle Bahar'a destek olmuştu. Yaşananların ardından Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Bahar Candan, olanlarla ilgili ilk kez konuşmuştu.

Bahar Candan, "Saldırganla hiçbir samimiyetim yoktu. Olay öncesi benimle fotoğraf çektirdi. Benim hayranımmış. Çok zor günler geçirdim. Olay yargıda... Yargıya güvenmek zorundayım. Bana destek verenlere teşekkür ederim. Kıskançlıkla atılan yorumlara çok kırıldım. Beni sevmeyen birinin bana vurabileceğine hiç inanmamıştım. Sırf kadın olduğum için bu olayı yaşadım. Hepimizin başına gelebilir" ifadelerini kullanmıştı.