Didem Kınalı: Polisler şaka yapıyor sandım!

Bir döneme damga vuran oryantal Didem Kınalı, geçtiğimiz aylarda ‘Sabırsız Nefsim’ isimli bir single çıkarmıştı. "Dansı bıraktım, sadece özel gecelere gidiyorum" diyen Kınalı, kiracısıyla yaşadığı anlaşmazlık sonucu başından geçen talihsiz olayı anlattı.

'Oryantal Didem' olarak tanınan Didem Kınalı, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıdı. Şarkıcılığa adım atan Kınalı, basın mensuplarını görünce selam verip, soruları yanıtladı.

"Yıldız Tilbe'den çok güzel bir şarkı aldım, onu çıkaracağım. Klibi çektik, hepsi hazır. Yavaş yavaş sahnelere de çıkıyorum ve kendimi kanıtlamaya çalışıyorum. Bu mesleği yapmamı istemeyen çok insan var. Hakarette bulunanlar ve kıranlar var."

AĞIR SÖZLER SÖYLEYENLER VAR

'AĞIR SÖZLER SÖYLEYENLER VAR' 

"Sözlerini geri alamayacak kadar ağır sözler söyleyenler var ancak ben yapacağım, geliyorum yavaş yavaş. Dansı da bıraktım, özel gecelere gidiyorum sadece."

SARHOŞLARIN ARASINDA NEZARETHANEYE DÜŞTÜM

'SARHOŞLARIN ARASINDA NEZARETHANEYE DÜŞTÜM' 

Geçtiğimiz günlerde kiracısıyla bir sorun yaşadığını anlatan ve nezarethanede kaldığını dile getiren ünlü isim, "Bir gün işten çıktım, trafik çevirmesine denk geldim. Polisler çevirince ilk başta şaka yapıyorlar, tanıyorlar beni sandım."

"Hakkımda arama kararı olduğunu söylediler. Epey bekledik, beni aldılar. Sarhoşların arasında nezarethaneye düştüm" dedi.

TAHLİYE KARARI ÇIKTI

'TAHLİYE KARARI ÇIKTI' 

Kiracısının 15 gün içinde evi boşaltacağını belirten Didem Kınalı, "Bu orunlu olan kiracımla alakalı bir durum, benden şikayetçi olmuş. Savcı ifademi okumadan bana arama kararı çıkartmış. Yaklaşık altı saat bekledim."

"İmza atıp ardından çıktım. Ne için arandığımı bile bilmiyordum. Bugün tahliye kararı verildi. Kiracım da 15 gün içinde çıkmak zorunda" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi