Sabah 'aşkım' diye mesajlaştık, akşam boşanma kararı aldık

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile futbolcu Gökhan Çıra geçen hafta sürpriz bir şekilde boşanmıştı. Boşanmanın ardından 'Birbirimizi çok sevdik ama başaramadık' şeklinde açıklama yapan çiftten Selin Ciğerci bugün 2. Sayfa programına konuştu.

Tv 8'de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Selin Ciğerci, boşanmanın perde arkasını anlattı:

Tv 8'de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Selin Ciğerci, boşanmanın perde arkasını anlattı:

"Sabah 'günaydın aşkım diye mesajlaştık, akşamına boşanma kararı aldık. Biz sabah kalkıyoruz, aynı iş yerindeyiz, akşam aynı evdeyiz... Gün içinde işle ilgili bir şey oluyor, birikiyor. Böyle tatsızlıklar insan hayatında oluyor. İlk boşanan da ben değilim.

'GÖKHAN BİRAZ AGRESİF BİR ADAM'

'GÖKHAN BİRAZ AGRESİF BİR ADAM'

Herkes sinirli şu an. Gökhan biraz agresif bir adam. Şiddetin ş'si asla yok. 5 dakika sonra dünyanın en mutlu insanı. Bu onun karakteri. İlk tanıştığım zaman da sinirliydi ama iş için içine girince, sorumluluklar büyüdü... Daha fazla sinirli olabiliyor, daha gergin olabiliyor. bu da ilişkimize yansıdı."

'EVİM YOK, ARKADAŞIMDA KALIYORUM'

YOK, ARKADAŞIMDA KALIYORUM'

"Şu an bir evim yok, arkadaşlarımda kalıyorum. Benim evim bitmeyen bir tadilat içinde. İhanet iddiası olmasın.

Geçen yıl benim markama 200 milyona yakın bir fiyat teklif ettiler. 18 milyon euro'ya Katarlılar satın almak istediler. Ben vermedim, kendi kurduğum markayı vermedim. Ülkemi çok seviyorum, dünyaya açılmak istiyorum."

"Yaptığımız mal varlıklarını da uygun bir şekilde bölüştük. Hayatı bölüştük, arabalar benim umrumda değil ki... Para her zaman kazanılır.

Para hesabı hiç yapmadım. Önemli olan parayı tutabilmek, büyütebilmek... İkimizde hala aynı ofisteyiz. Belki ileride ayırırım, belki ayırmam. 5 tane şirketin 1 tanesiyle devam ediyorum. Evlat edinmek istiyordum ama boşanınca bu hayalim yarım kaldı. Eski eşime mutluluklar diliyorum."

Editör: TE Bilisim