Şarkısını Söylerken Detone Olan Gülben Ergen Sahneden İndi: ''Unutmayın ki Bana Hiçbir Şey Olmaz!''

Yaz döneminde birçok ünlü gibi Gülben Ergen'de konserden konsere koşuyor. Ünlü sanatçı, geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarıyla buluştu. Her zamanki gibi dinleyicilerin kulaklarının pasını sildi. Ancak hiç beklenmedik bir anda talihsiz bir hadise yaşadı. Şarkı sözlerini unutan sanatçı, zor anlar geçirdi.

Pop müziğin sevilen isimlerinden biri olan Gülben Ergen, sadece şarkıcılığı ve oyunculuğuyla değil, yaptığı açıklamalar ve sansasyonel olaylarla da gündeme geliyor.

Sosyal medyayı sık kullanan şarkıcı, geçtiğimiz aylarda Instagram hesabı üzerinden takipçilerinin isteklerini reddetmeyerek ayaklarının fotoğrafını paylaşmış ve sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Şimdi ise Kurucuçeşme Arena'da verdiği konserle gündeme geldi. Daha konserin başında açılış şarkısı söylerken oldukça heyecanlanan ve detone olan sanatçı, bu durumdan tatmin olmadığı için orkestrasını durdurdu.

Ardından sahneden inen şarkıcı, tekrardan sahneye çıkıp konser sonrası gelebilecek eleştirilere karşı da cevap vermeyi ihmal etmedi.

Ergen ''Unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz. 40 senedir söylediğim şarkıyı pat diye erken girmelere. Magazin bize neler diyecek? Desinler. Unutmuyoruz ki...'' diyerek konserine devam etti.

Editör: TE Bilisim