Tuğba Özerk'ten cesur klip

Şarkıcı Tuğba Özerk, 31 Mart’ta müzikseverlerle buluşturacağı sözü ve müziği kendisine ait 'Koltuklar Kitaplar' adlı teklisine, mini kostümüyle klip çekti.

ABONE OL

Tuğba Özerk, geçtiğimiz gün Raffles Otel’de gerçekleştirilen klip çekiminde, koronavirüs pandemi döneminde evinde yaşadığı bir günü canlandırdı.

40 yaşındaki ünlü şarkıcı, otelin 19'uncu katında, üç derece hava sıcaklığına rağmen süper mini elbisesiyle balkonda kamera karşısında geçti.

Özerk'in saks mavisi kostümünü, modacı Gülşah Saraçoğlu hazırladı. Yönetmenliğini Erkan Nas yaptığı klip için küvete de giren Özerk'in cesur sahneleri dikkat çekti.

İlişkisinde bir yılı geride bıraktığını söyleyen şarkıcı, "Her şey güzel gidiyor. Çok göz önünde yaşamasak da birinci senemizi yeni kutladık. Niyetimiz de güzel, akıbetimiz de güzel olsun" dedi.

Magazin muhabirlerinin düğün tarihi ile ilgili soruları üzerine Tuğba Özerk, "Niyetimiz o yönde. Tarih belli olursa haberiniz olur” ifadelerini kullandı.

KAR ÜSTÜNDE BÖYLE POZ VERDİ! 

Geçtiğimiz ay İstanbul'da yaşanan soğuk havaya aldırış etmeden sadece bir sweet giyerek bahçesine çıkan şarkıcı, altına hiçbir şey giymeden kar üstünde poz vermişti.

Saatler sonra aynı kombini ile evinden de fotoğraf paylaşmayı ihmal etmeyen Tuğba Özerk'in, bu kez altına tayt giymesi ise dikkatlerden kaçmamıştı.​​​​​​​

Evinde Muazzez Ersoy ile bir araya gelen Tuğba Özerk, usta sanatçı ile çektirdiği fotoğrafı, "Gönlümün sultanı" notuyla Instagram hesabından yayınlamıştı.

​​​​​​​