Ünlü futbolcu Fredy Guarin'den aile üyelerine şiddet. Üstü başı kan içinde kaldı

Bir dönem Inter ve Porto formaları giyen Kolombiyalı futbolcu Fredy Guarin, aile üyelerine uyguladığı şiddet gerekçesiyle gözaltına alındı. Polisin oyuncuyu gözaltına aldığı sırada kaydedilen bir videoda, Guarin'in üzerinin kana bulandığı görülürken, ünlü futbolcunun olay sırasında aşırı alkol ya da uyuşturucu madde kullanımı nedeniyle kontrolünü kaybettiğini bildirildi.

 Kolombiya'nın Millonarios takımında futbol yaşantısını sürdüren Fredy Guarin, "aile üyelerine şiddet uyguladığı" gerekçesiyle gözaltına alındı

GÖZALTINA ALINIRKEN ÜZERİNDE KAN GÖRÜLDÜ

34 yaşındaki oyuncu, anlaşmazlık yaşadığı babası ve diğer aile üyelerine saldırdı. Olay yerine gelen Kolombiya polisi, Guarin'i gözaltına aldı. Polisin oyuncuyu gözaltına aldığı sırada kaydedilen ve Kolombiya basınında paylaşılan bir videoda, Guarin'in üzerinin kana bulandığı görülüyor.

UYUŞTURUCU YA DA ALKOL NEDENİYLE KONTROLÜNÜ KAYBETTİ

Kavgaya yol açan anlaşmazlığın sebebi açıklanmazken, polis, Guarin'in olay sırasında aşırı alkol ya da uyuşturucu madde kullanımı nedeniyle kontrolünü kaybettiğini bildirdi.

KULÜPTEN AÇIKLAMA GELDİ

Guarin'in kulübü Millonarios, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Yaşanan olay sebebiyle üzüntülüyüz. Ailesinin yanında olduğumuzu bildirmek isteriz. Guarin'in profesyonel yardım alması ve bu kötü dönemden kurtulması için gerekenleri yapacağız." denildi.

Fransa'da Saint-Etienne, Portekiz'de ise Porto'da oynayan Guarin, 2012-2016 yıllarında İtalya'nın Inter takımında forma giydi.