Bir yılı aşkın süredir Lefkoşa Türk Belediyesi’ne kuru otların temizlenmesi, bölgenin ilaçlanması yönünde defalarca çağrıda bulunan bölge halkının bir türlü sorunlarına çare bulunmadı.

Sabah saatlerinde Kanal T ihbar hattına ulaşan bir vatandaş evinde zehirli bir yılanı görünce hayatının şokunu yaşadı.

PİSLİKTEN EVİMİ YILANLAR SARDI

Lefkoşa’daki Polis lojmanlarında 4. katta oturan bölge sakini “Sonunda bu da oldu evimi yılanlar sardı” diyerek aylardır Lefkoşa Türk Belediyesi’nin vurdumduymazlığından dert yandı.

BİR TÜRLÜ LTB SESİMİZİ DUYMADI

Bir yıldan fazla süredir, boş, kullanılmayan lojmanların çevresinde oluşan kuru otların temizlenmesi, bölgenin ilaçlanması yönünde defalarca LTB’ne talepte bulunan vatandaş hiçbir şekilde dikkate alınmadığını, taleplerine dönüş olmadığını iddia etti.

“Bölge uzun zamandır çevre temizliğinden, ilaçlamadan yoksun, her taraf pislik içinde, bir gün bunun olacağı belliydi, bu sabah gözümü 4.kattaki evimin içerisindeki zehirli yılanla açtım” diyerek mağduriyetini dile getirdi.

“Evimin içerisinde sabah sabah zehirli yılanı görünce panikledim, bir anda ne yapacağımı bilemedim”

Sabah uyandığında evinin içerisinde zehirli yılanı gören vatandaş yaşadığı panik sonrasında hemen itfaiyeyi aradığını belirtti.

Şimdi Taşkent Doğa Parkı’nda

İtfaiye ekiplerinin kısa süre içerisinde adrese geldiklerini, zehirli yılana herhangi bir zarar vermeden, dikkatlice yakaladıklarını, yılanı bir şişe içerisine alarak Taşkent Doğa Parkı’na götürdüklerini ifade eden mağdur vatandaş Lefkoşa Türk Belediyesi’nin vurdumduymazlığına karşın, Lefkoşa İtfaiye Müdürlüğü’ne ve ekiplerine görevlerini en iyi şekilde yerine getirdikleri için çok teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim