Sağlıklı ve kalıcı olarak kilo vermek için elbette ki dengeli beslenmek ve egzersiz yapmak gerekir. Fakat bunların yanında zayıflamayı hızlandırmak için doğal kürlerden yararlanabilirsiniz. Limon, maydanoz ve su üçlüsü ile yapacağınız karışımla kısa sürede istediğiniz kiloya kavuşabilirsiniz.

MAYDANOZ KÜRÜ NE İŞE YARAR?

Maydanoz limon kürü ile zayıflama planlarınız daha hızlı gerçekleşebilir. Maydanozun içinde bulunan vitaminler sayesinde, metabolizmanızı hızlandırıp kilo kaybedebilirsiniz. Ayrıca bu kür karaciğer yağlanmasını da kısa sürede ortadan kaldırabiliyor.

Limon bağırsakları temizleyen en doğal ve etkili besinler arasında yer alır. Maydanoz da antioksidan sebzelerdendir. İkisi bir araya geldiğinde idrar yolları ve diğer iltihaplanmalarda oldukça etkili olabilir. Maydanoz limon kürü sivilce ve leke oluşumunu önler. Ayrıca cildinizin daha parlak ve canlı görünmesini sağlar. Maydanoz ve limon bir araya geldiğinde doğal olarak sindirim sistemini de düzenler.

MAYDANOZ-LİMON KÜRÜ NASIL YAPILIR? 

Diyet listelerinin olmazsa olmazı maydanoz ve limonun zayıflamaya katkıları oldukça büyük. Hem zayıflama hem de sağlıklı cilde kavuşmak konusunda etkileri saymakla bitmeyen maydanoz kürünü evde kolayca yapabilirsiniz.

Malzemeler;

  • 1 demet maydanoz
  • 1 fincan limon suyu
  • 1 bardak su

Yapılışı;

  • Maydanoz, limon suyu ve 1 bardak suyu bir robottan güzelce geçirin.
  • Pürüzsüz bir kıvama gelene kadar malzemeleri ezin.
  • Daha sonra bu karşımı bir kabın içerisine alın.
  • Hazırladığınız kürü istediğiniz zaman içebilirsiniz.

TÜM KİLOLARINIZDAN KURTULUN

TÜM KİLOLARINIZDAN KURTULUN 

Maydanoz ve limon, diyet listelerinden eksik edilmeyen mutlaka her diyetisyen tarafından tüketilmesi tavsiye edilen iki mucize besin olarak geçer. Özellikle limon yağ yakıcı özelliğiyle çok sık tüketilir. Limon suyu vücutta biriken yağların yakılmasında büyük rol oynar. Aynı zamanda tıpkı maydanoz gibi ödem atma konusunda büyük katkıları vardır. Maydanoz ve limon karışımı tüketildiğinde metabolizmayı hızlandırır. Kilo verme sürecinizi daha da kolaylaştırır.

Her vücutta etkisi farklılık gösterse de maydanoz limon kürü ile 5 günde 5 kilo verebilirsiniz. Tabi bu kürü tüketirken diyet ve egzersiz programınıza devam etmeniz gerekir. Daha fazla kilo vermek için mutlaka gün içerisinde su tüketimini de artırmalısınız. Eğer kronik bir sağlık probleminiz varsa maydanoz limon kürünü uygulamadan önce mutlaka doktorunuza danışmalısınız.