11 beldede adayları belli olan CTP'nin Genel Başkanı Tufan Erhürman, “diğerleri ne zaman netleşir?” sorusu üzerine "Çalışmalar sürüyor; 1-2 hafta içinde bir gurup daha ilan edeceğiz. 1 ay içinde diğerleri belli olur. Hedefimiz bu…” ifadelerini kullandı.  

Belediye seçimleri ile ilgili erteleme tartışmaları gölgesinde gözler partilerin Belediye Başkan adaylarında…

Konu hakkında genel durumun sorulması üzerine Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman  11 beldede belediye başkan adaylarının hazır olduğunu, diğer bölgelerde çalışmalarının sürdüğünü 1-2 hafta içinde bir gurup daha ilan edileceğini, 1 ay içinde de kalan bölgelerde durumun netleşeceğini ifade etti.

Lefkoşa'daki durumun sorulması üzerine katıldığı wep tv programında konuşan Tufan Erhürman “11 beldede belediye adayları hazır. Geriye kalanlarla ilgili çalışmalar sürüyor. Önce münhal açılır, başvurular kabul edilir. Lefkoşa’da Sevgili Onur Olguner başvurusunu yaptı. Doğal.. Henüz münhal açılmadı. Açıldığı an hazır olmuş olacak. Belli bir süre veriyoruz, 1 hafta içinde birden çok başvuru olursa ön-seçim ile üyeler karar verecek.” dedi.

“BİR AY İÇİNDE BELLİ OLUR”

“Ne zaman netleşir?” sorusu üzerine ise Genel Başkan Erhürman, “Çalışmalar sürüyor, beldelerde 1-2 hafta içinde bir gurup daha ilan edeceğiz. 1 ay içinde diğerleri belli olur. Hedefimiz bu…” ifadelerini kullandı.  

Editör: TE Bilisim