UBP Milletvekili adayı Hüseyin Çavuş, ülkede yaşanan sıkıntıları çok iyi bildiğini vurgulayarak, “ülkedeki sıkıntıları çözmeye kararlıyım.” dedi.

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili adayı Hüseyin Çavuş, bir TV kanalında yaptığı konuşmada, halka hizmet etmenin yanı sıra ülkedeki sorunları çözmekte kararlı olduğu için aday olduğunu vurguladı.

Yılların tecrübesiyle ülkede yaşanan sıkıntıları bildiğini dile getiren Çavuş, tarım, turizm gibi lokomotif sektörlerin kalkınması ve gençlere istihdam yaratması için projeler üreterek sektörlerde var olan sıkıntıların giderilebileceğini kaydetti.

“İSTİKRARLI ÜRETİM İÇİN MÜCADELE EDECEĞİM”

Ülke üretiminin önünü tıkayan, verimliliğini düşüren, halka güvenli gıda tüketimini engelleyen faktörlerin de gerekli yasal düzenlemelerle ortadan kaldırılması için mücadele edeceğine dikkat çeken Çavuş, özellikle ülkede “Toprak Koruma Yasası”, “Hal Yasası” ve “Tarım Entegre Sistemi’nin” bir an önce hayat bulmasının yanı sıra istikrarlı üretim için de Çiftçi Kayıt Sistemi’nin bir an önce oluşturulması gerektiğini vurguladı.  

Editör: TE Bilisim