Arda Turan'dan 'utanç' açıklaması! 'Annem-babam aradığında

Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan, takımın küme düşmeme yarışı vermesinden ötürü yaşadığı duyguları tarif etti. Galatasaray'ın bu durumda olmasının utanç verici olduğunu söyleyen Arda Turan, takım arkadaşlarına seslendi.

Galatasaray, Kasımpaşa'ya kendi evinde 3-1 yenilerek facia gidişini sürdürdü. Ancak bu gidiş yalnızca "kötü performans" olarak adlandırılmanın oldukça ötesine geçti ve koca Galatasaray, kümede kalma mücadelesine girdi. 17. sırada bulunan Antalyaspor 23, 13. Galatasaray ise 27 puanda.

Zorlu fikstür

Önünde Trabzonspor, Konyaspor, Beşiktaş gibi çok zorlu maçlar olan Galatasaray, ilerleyen haftalarda toparlanamazsa lig sonuna doğru çok sıkıntılı günler yaşayabilir.

"Utanıyorum"

Kaptan Arda Turan, Kasımpaşa maçının ardından bu durumu şu sözlerle değerlendirdi:Bulunduğumuz durum bize yakışmıyor, utanmalıyız. Kendim utanıyorum. Sakatlık beni çok etkiledi. Elimden geldiği kadar onlara yardımcı oluyorum ama belki de futbol kariyerimin en kötü yıllarını yaşıyorum.

"Annem-babam aradığında açmaya çekiniyorum"

Takım arkadaşlarıma sesleniyorum. Çıkıp mücadele etmeliyiz. Korkmadan. Bu durumdan utanıp daha çok çalışmalıyız. Kimse bu durumu hak etmiyor. Zor durumda bıraktığımız insanlar var. Bu yaptığımız doğru değil. Bir Galatasaray taraftarı olarak, kendi anne ve babamın telefonlarını dahi açmaya çekiniyorum. Pazar günü çok zor bir Trabzonspor maçı var. Seyircimizden destek bekliyoruz. O maçı kazanmak zorundayız