Cristiano Ronaldo için sürpriz iddia! Yeni takımı...

Manchester United'ın yıldızı Cristiano Ronaldo'nun takımdan ayrılacağı iddia ediliyor. Ronaldo için şimdiye dek Chelsea, Bayern Münih gibi takımların ilgisinden söz edilse de bir sürpriz de İspanya'dan geldi. Ronaldo, Barcelona'ya önerildi.

Cristiano Ronaldo geçtiğimiz sezonun başında kariyerinde yükselişe geçtiği Manchester United'a geri dönmüştü. Herkes, bu efsane kariyerin, başladığı yerde biteceğini ve hikayenin destansı olacağını düşünüyordu. Ancak işler beklendiği gibi gitmedi ve Ronaldo ile Manchester United ayrılık noktasına geldi. Ronaldo için sürpriz bir iddia var...

As gazetesi, Barcelona başkanı Joan Laporta'nın menajer Jorge Mendes ile Ronaldo'nun transfer olasılığını konuştuğunu yazdı. Katalan devi, bütçesini ayarlaması halinde Ronaldo'ya imza attırabilir. Transfer gerçekleşirse Real Madrid'de tarihe geçen Ronaldo, eski takımına karşı sahaya çıkacak.

12 yıl sonra döndüğü Manchester United'da geçen sezon toplam 38 maça çıkan ve 24 gol atıp 3 de asist yapan Cristiano Ronaldo, sezonun en iyi oyuncusu seçildi. Portekizli yıldız Premier Lig'de yılın 11'ine de girdi.